Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Hypnose show boeken

Hypnose show boeken

Hypnose show boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Hypnose show of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Een hypnoseshow is een uitstekende aanvulling op een evenement of bedrijfsfeest. Het zorgt altijd voor interessante gesprekstof, zowel bij de deelnemers als de toeschouwers.

Hypnose show Jos Claus boeken voor een evenement

De kosten voor de hypnose show van Jos Claus zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Jos Claus

Jos Claus werkt al meer dan dertig jaar met hypnose in alle denkbare vormen. De basis is zijn werk als hypnotherapeut en mental trainer. Naast hypnose gebruikt hij ook disciplines als NLP, RETH en Voice Dialogue.

Bij bedrijven en sportorganisaties geeft Jos Claus zowel hypnose shows als workshops en trainingen. Ook worden zijn hypnose shows vaak gevraagd bij onderwijsinstellingen en studentenverenigingen.

Jos Claus was te zien bij diverse TV-programma’s, waaronder De Wereld Draait Door (VARA), Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben en SixPack (SBS), Money Makers (MTV), Mentor Magazine (Teleac), Try Before You Die (BNN) en de BZT Show (NCRV).

Sinds 2009 is Jos de vaste huis-hypnotiseur van de hypnose show Ik Weet Wat Jij Deed. Het programma is in Nederland uitgezonden door de TROS, in België door VTM en in Duitsland door RTL2.

Hypnose show waaraan toeschouwers live deelnemen

Fascinerend voor jong en oud. De show kan onder andere geboekt worden bij onderwijsinstellingen, dansscholen, recreatieparken en discotheken. Ook bij bedrijfsfeesten, personeelsavonden, verenigingsfeesten en tal van andere evenementen is de Hypnose show een groot succes.

De show kan een avondvullend programma zijn, maar ook deel uitmaken van een gevarieerd middag- of avondprogramma. Er wordt uitsluitend gewerkt met zuivere hypnose en geen gebruik gemaakt van trucs of magic-acts. De toeschouwers krijgen te zien wat hypnose inhoudt, wat met hypnose kan – en dat het niets te maken heeft met magie. Het publiek wordt – op basis van vrijwilligheid – uitgenodigd om aan de show deel te nemen. Dit is een unieke gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met het fenomeen hypnose. Elke show maken veel toeschouwers hiervan gebruik. De een omdat hij niet gelooft dat zo iets bestaat, de ander om te ervaren wat allemaal mogelijk is.

De deelnemers gaan in hypnose op reis

En mensen die op reis gaan beleven veel. Ze maken opeens dingen mee waarvan ze het bestaan niet wisten of die ze tot nu toe voor onmogelijk hielden. Dit is indrukwekkend en amusant tegelijk. Zowel voor de deelnemers als de toeschouwers. De hilariteit overtreft hierbij telkens weer alle verwachtingen. Belangrijk om te weten is dat er geen onesthetische opdrachten worden gegeven, en dat niemand zich beledigd hoeft te voelen.

Daarom laten elke show weer zich vele tientallen bezoekers meenemen op ontdekkingsreis door de wondere wereld van het menselijke brein!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button