Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Huub Stevens boeken

Huub Stevens boeken

Huub Stevens boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Huub Stevens of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Huub Stevens was als voetballer een goede verdediger bij Fortuna Sittard en PSV, mede door zijn uitstekende mentaliteit kwam hij ook 18 keer uit voor het Nederlands Elftal. Een ernstige blessure maakte een eind aan zijn profloopbaan, maar gelukkig nam PSV hem als jeugdtrainer in dienst. Al snel bleek Huub Stevens een enorme vakman te zijn.

Huub Stevens boeken voor een evenement

Huub Stevens is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Huub inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Huub Stevens

Begin 1993 werd Huub Stevens benoemd als technisch directeur van Roda JC. De in hevige degradatienood verkerende Limburgers werden door hem in no-time uit de problemen gehaald. In 1994 miste hij op een haar na Europees voetbal, maar het seizoen 1994/1995 werd een ongekend succes voor de ploeg uit Kerkrade. Ze eindigden als tweede achter Ajax. Omdat Roda JC doorlopend haar beste spelers diende te verkopen, koos Huub Stevens eind 1996 voor een contract bij FC Schalke 04. Hij bewees direct zijn waarde, want in zijn eerste jaar haalde hij meteen de UEFA-Cup naar het Parkstadion.

Coach van de eeuw

Na wederom een avontuur bij Roda JC verhuisde Huub Stevens in 2007 naar HSV om in 2008 bij PSV te beginnen, de club waar hij als speler vele succes beleefde. Vanwege uitblijvende successen legde Huub halverwege het seizoen zijn functie neer. In 2009 begon Huub aan een nieuw avontuur bij het Oostenrijkse Red Bull Salzberg, waarmee hij direct kampioen werd. Na het tweede seizoen in Oostenrijk begon Huub weer bij zijn geliefde Schalke 04 waar hij tot de coach van de eeuw werd benoemd.

Huub Stevens boeken
Huub Stevens boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button