Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Huub Adriaens boeken

Huub Adriaens boeken

Huub Adriaens boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Huub Adriaens of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Huub Adriaens is een jonge man die het Maastrichtse levenslied met zoveel verve vertolkt en die bij zijn publiek steeds weer opnieuw de juiste “snaar” weet te raken. Huub Adriaens moet je gehoord en gezien hebben zijn muziek blijft hangen. Het klinkt bijna cliché maar Huub zijn muziek is voor jong als ook voor het oudere publiek, hij voelt wat het publiek wil, volledig uit het dak gaan of fijne dansmuziek.

Deze sympathieke ex-kastelein is er nu voor uw bedrijfsfeestje, Limburgse avond of bruiloft. Huub kan de sleutel tot zijn succes heel goed verwoorden, want ongetwijfeld is zijn “pure” manier van zingen in combinatie met zijn “gevoelige” teksten die steeds uit het leven gegrepen zijn verantwoordelijk voor zijn populariteit. Bang om het levenslied te vertolken en om daarin ook zijn eigen emoties te verweven is hij niet. Ik ben nu eenmaal een emotioneel mens, raak gauw ontroerd en durf dat te laten zien, daar is toch niets mis mee. Ik schrijf ook meer en meer mijn eigen teksten, gebaseerd op mijn ervaringen, zo stelt hij.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button