Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Husnu Kocabas boeken

Husnu Kocabas boeken

Husnu Kocabas boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Husnu Kocabas of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Husnu Kocabas is op 16 juni 1979 geboren in Den Bosch. Beide ouders zijn uit Turkije afkomstig en hebben zich begin zeventiger jaren in Nederland gevestigd. Husnu Kocabas heeft daardoor zowel de Nederlandse als de Turkse nationaliteit.

Op 17-jarige leeftijd is Husnu al Nederlands beste bokser bij de junioren. In 1997 bereikt hij in Birmingham de kwartfinale van de Europese Kampioenschappen in zijn leeftijdscategorie. Eind van dat jaar wordt hij ook Nederlands seniorkampioen in het bantamgewicht (onder 53 kg). In 2005 werd Husnu voor de zevende keer Nederlands Kampioen. Hij komt nu uit in de lichtgewichtsklasse (onder 60 kg).

In 2000 breekt Kocabas in het Finse Tamperre internationaal door bij de Europese Kampioenschappen senioren. Hij bereikt de kwartfinale.In 2003 bereikt hij wederom de kwartfinale, maar nu bij de Wereldkampioenschappen in Bangkok. In 2005 wordt Husnu militair Wereldkampioen.

In ons land staat Husnu eenzaam aan de top. Hij geldt als de beste amateur bokser die ons land rijk is. Kocabas is opgeleid door Henny Mandemaker op zijn sportschool in Den Bosch. Vorig jaar is hij ook intensief getraind door Ismael Szalas, de vermaarde Cubaanse bokscoach.

Prestaties:

– Militair Wereldkampioen 2005

– 7 x Nederlands Kampioen

– 1 x Turks Kampioen (2001)

– Laatste 8 EK 2000

– Laatste 8 WK 2003 Thailand

– Winnaar Kings Cup Bangkok 2006

U kunt Husnu Kocabas boeken voor:

– Clinics

– Demonstraties

– Commerciële activiteiten

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button