Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Hugo Metsers III boeken

Hugo Metsers III boeken

Hugo Metsers III boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Hugo Metsers III of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Hugo Metsers III boeken voor een evenement

Hugo Metsers III is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Hugo Metsers III

Hugo Metsers III groeide op in een echt acteursgezin. Het lag daarom ook voor de hand dat hij zelf ook wilde acteren. Inmiddels is Hugo Metsers III een bekend acteur geworden. Hoewel hij al bekend is in toneelkringen, scoort hij bij het grote publiek met zijn rol in ‘Diamant’. Hugo Metsers III vertolkt bad guy Boris van Tellingen in deze RTL-dramaserie op zo’n manier dat het indruk maakt.

Ook in zijn speelfilms kiest Hugo Metsers III voor personages die controversieel zijn. In het filmsucces ‘Zusje’ speelt hij de irritante Martijn die zijn zusje met de camera registreert. In de extreme film ‘Naar De Klote’ speelt Hugo Metsers III drugsdealer JP en in de film ‘Siberia’ uit 1998 licht hij samen met Roeland Fernout vrouwelijke toeristen op in Amsterdam.

Kort samengevat kiest Hugo Metsers III niet voor de veilige weg als hij zijn rollen uitkiest. Des te opvallender was zijn keuze voor de populaire soap ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ in 2001. Naar eigen zeggen koos Hugo Metsers III voor de soap door het goede script rond zijn karakter Marcus.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button