Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Hugo Metsers III boeken

Hugo Metsers III boeken

Hugo Metsers III boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Hugo Metsers III of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Hugo Metsers III

Hugo Metsers III is geboren op 12-09-1968.

Hugo Metsers III groeide op

in een echt acteursgezin, is het een logische weg die Hugo Metsers III inslaat. Hugo Metsers III wil ook acteren. Het is Hugo Metsers III inmiddels gelukt een bekend acteur te worden. Hoewel Hugo Metsers III al bekend is in toneelkringen, scoort Hugo Metsers III bij het grote publiek met zijn rol in Diamant. Hugo Metsers III vertolkt ‘bad guy’ Boris van Tellingen in deze RTL-dramaserie op zo’n manier dat het indruk maakt.

Ook in zijn speelfilms

kiest Hugo Metsers III voor personages die controversieel zijn. In het filmsucces Zusje van Robert Jan Wesdijk speelt Hugo Metsers III de irrante Martijn die zijn zusje met de camera registreert. In Ian Kerkhofs extreme film Naar De Klote speelt Hugo Metsers III drugsdealer JP. In 1998 maakt Hugo Metsers III weer een film met Robert Jan Wesdijk, Siberia. Hierin licht Hugo Metsers III samen met Roeland Fernout vrouwelijke toeristen op in Amsterdam.

Kort samengevat

kiest Hugo Metsers III niet voor de veilige weg als hij zijn rollen uitkiest. Des te opvallender is zijn keuze voor de populaire soap Goede Tijden Slechte Tijden in het najaar van 2001. Naar eigen zeggen koos Hugo Metsers III voor de soap door het goede script rond zijn karakter Marcus. Overigens speelde Hugo Metsers III eerder een rolletje in de RTL-soap. Hugo Metsers III speelde kort de rol van Mike in 1996.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button