Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Hugo Camps boeken

Hugo Camps boeken

Hugo Camps boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Hugo Camps of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Hugo Camps (1943) was in de jaren ’60 oorlogsverslaggever in Vietnam, Chili en het Midden-Oosten. Later was hij tien jaar lang hoofdredacteur van Het Belang van Limburg. Halverwege de jaren 90 maakte Hugo voor de BRT sportportretten, in 1996 volgde een serie sportinterviews voor Teleac onder de naam ‘Enkel Spel’. Sinds 1989 schrijft Hugo voor Elsevier interviews met sport-grootheden, en NRC Handelsblad publiceert zijn sportcolumns over voornamelijk voetbal en wielrennen. Daarnaast schrijft Hugo columns voor de radioprogramma’s ‘P-Magazine’ en ‘De Toestand’.

In zijn columns portretteert Hugo Camps voetbalgrootheden, wielervedetten en toppolitici. Hij is een man van ferme uitspraken die dieper graaft en op zoek gaat met een aparte en uitgesproken mening over sport en actualiteit. Camps’ columns zijn gebundeld in o.a. ‘Geluk heeft veters; voetbalinterviews’, ‘Een roos te weinig; 20 vrouwen over leven en welzijn’, en ‘Omgewaaid staat netjes’. Bekend is hij ook van zijn voetbalanalyses voor de programma’s ‘Sport aan tafel’ en ‘Sunday United’ op RTL5. Hugo Camps is incidenteel inzetbaar voor het verzorgen van lezingen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button