Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Hugo Borst boeken

Hugo Borst boeken

Hugo Borst boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Hugo Borst of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Hugo Borst (Rotterdam, 15 juni 1962) is een Nederlands schrijver, redacteur, televisiepersoonlijkheid en (voetbal)criticus.

Hugo Borst trad in 1985 in dienst bij Voetbal International. Na zes jaar maakte hij de overstap naar Panorama, maar hij bleef wel actief in de voetbalwereld.

Hij was voetbalcolumnist en stadschroniqueur van het Algemeen Dagblad. Voor ‘Esquire’ schreef hij columns over seks, liefde en de misverstanden tussen mannen en vrouwen. Ook was hij vaste gast bij ‘Studio Voetbal’ en tafelheer bij het televisieprogramma ‘De Wereld draait door’.

Hugo Borst presenteerde ook zijn eigen televisieprogramma ‘Over Vaders en Zonen’. Hugo Borst schreef vijf boeken waarvan ‘De Coolsingel bleef leeg’ in 1996 is genomineerd voor de Gouden Uil-literatuurprijs. Begin 2011 werd bekend dat Borst al zijn werkzaamheden voor televisie per direct neerlegde. Ook stopte hij met zijn bijdragen aan het Algemeen Dagblad, Borst gaf aan dat hij al maanden doodmoe was en tegen een burn-out aan zat. Hij wil zich meer gaan richten op het schrijven van boeken.

In een duo-presentatie is Hugo Borst op zijn best. Hij is eerlijk, eigenwijs en hij heeft een kritische en uitgesproken mening vooral als het over voetbal gaat. Daarnaast beschikt hij ook nog over een grote dosis humor. Koert Westerman (zie onze site) gaat met Hugo, interactief met het publiek, in debat. Een garantie voor een succesvolle bijeenkomst.

U kunt Hugo Borst boeken als:

• Spreker
• Panellid

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button