Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Houthakkers Show boeken

Houthakkers Show boeken

Houthakkers Show boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Houthakkers Show of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Houthakkers Show is in Europa uniek in zijn soort. Ben je op zoek naar een originele act? En wil je je feest opleuken met een heftige verrassing? Zoek niet verder want dit bedenk je niet. Fascinerend, onvergetelijk en vet cool. Evenementen krijgen vaart en uitstraling met het ultieme spektakel van de Houthakkers Show!

Houthakkers Show boeken voor een evenement

Neem contact met ons op voor meer informatie over het boeken van de Houthakkers Show. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wat is de Houthakkers Show

De Houthakkers Roadshow: Uniek en Onvergetelijk

Alle elementen voor een daverend feestje zitten in de show verpakt. Het is een prachtig kijkspel voor jong en oud en de Houthakkers Show zorgt gegarandeerd voor verbazing en een gulle lach bij de mensen. Bij houthakkers spelletjes kan het publiek leuke prijsjes winnen en in de tussentijd maken de stoere mannen in een ongelooflijk hoog tempo unieke kunstwerken.

Alles draait tijdens de Houthakkers Show om de weergaloze beheersing van de kettingzaag. In de handen van de kettingzaag-artiesten is het een precisie-instrument. Letterlijk alles maken ze, van een Formule 1-auto tot het oerdegelijke vogelhuisje-uit-één-stuk. De Houthakkers Show bestaat al vele jaren en de meeste dagbladen en TV-zenders hebben deze artiesten al eens voor het voetlicht gehaald.

Podiumact: Spectaculair, snel en veel stunts met de kettingzaag

De podium- of openingsact duurt circa 30 minuten. De houthakkers gaan helemaal los en fabriceren in duizelingwekkend tempo prachtige creaties. De act is bij uitstek geschikt voor een tentfeest of discotheken, maar scoort ook op straatfestivals of een bruiloft. Winkeliersverenigingen boeken deze variant van de Houthakkers Show vaak om het evenement body te geven.

Bij een braderie of bedrijfsfeest werkt de aanwezigheid van de houthakkers sfeerverhogend. Mocht er bijvoorbeeld geen spreekgestoelte aanwezig zijn, dan maken de kettingzaag-artiesten dit meubelstuk even ter plekke! Kan de baas toch nog zijn speech houden. Moet het logo van de zaak tevoorschijn komen? Geen punt voor de houthakkers! De show komt zowel binnen als buiten uit de verf.

Entertainmentshow: Spectaculair, snel en veel stunts met de kettingzaag

De meest geboekte show van de houthakkers, die circa een uur in beslag neemt. Snelheid, humor en interactie met het publiek zijn de steekwoorden. Uiteraard wordt in deze act volop gezaagd en ziet het publiek hoe knotsen van houtstammen in een handomdraai worden omgetoverd tot ware kunstwerken. De bezoekers worden uitgenodigd om aan houthakkers spelletjes mee te doen. Altijd goed voor lachende gezichten. Bijvoorbeeld bij de wedstrijdjes met de trekzaag.

Door de jaren heen bleek de show een schot in de roos bij een breed publiek. Moeders met kinderen, stoere bikers of kantoormensen, ze laten zich allemaal graag entertainen door de houthakkers.

Dagdeelshow: Zagen van beelden en sculpturen inclusief kinderprogramma

Dit gewilde programma staat als een huis en duurt circa vier uur. De houthakkers trekken nu werkelijk alle registers open en voegen op verzoek speciale onderdelen toe. Zo is er een aanvullend programma speciaal voor de kids. Ze mogen broodjesbakken op een kampvuurtje, kunnen prijsjes winnen bij wedstrijden en de grote stoere houthakkers (zelf ook vaders) weten precies wat de jeugd boeit. Zelf een nestkastje timmeren of schilderen op boomstammetjes doet het altijd goed bij de jongens en meisjes in het publiek.

Eventueel is deze show voor een volwassenen publiek anders in te vullen, bijvoorbeeld met vlinderbijlgooien of een show met oldtimer-kettingzagen. Variaties zijn er voldoende. Chef-houthakker Eric geniet er altijd van om voor de klant een programma samen te stellen dat als een ware happening wordt beleefd.

Complete show: Zagen, kinderprogramma, Takkenwijf en jongleur

Meestal komt de lokale televisie en de plaatselijke krant een kijkje nemen als de voltallige Houthakkers Show uitrukt. Dat zegt eigenlijk al voldoende. Ga maar na, ze pakken ook uit: de houthakkers brengen het beste van het beste, jongleur Marty le Gray doet dingen die je niet voor mogelijk houdt en daar is dan ook nog eens Het Takkenwijf van de partij.

Dit programma is niet alleen super compleet, het biedt ook bestanddelen uit verschillende werelden. Paranormale invloeden dankzij Takkenwijf Carolien, een vleugje circus van de kant van Marty en de degelijke kunstzinnigheid van de houthakkers. En dat alles in een sausje met actie en humor. Dit moet je echt zien, voelen, beleven, horen, ruiken en proeven!

Levensgroot! Mes, lepel, vork: Perfect voor foodfestivals

Ruim twintig jaar trekt de Houthakkers Roadshow langs evenementen in binnen- en buitenland met zaagdemonstraties, entertainment en niet te vergeten een flink brok humor. Elk jaar worden er nieuwe elementen aan de happening toegevoegd, het publiek moet tenslotte geboeid blijven en verandering van spijs doet eten.

Daarover gesproken: Splinternieuw is een drie uur durende act waarin het artistieke duo levensgrote attributen vervaardigt die vooral op foodfestivals en aanverwante festiviteiten onmiskenbaar de aandacht trekt. Uit massieve boomstammen van twee meter hoog zagen Eric Jonkman en zijn kompaan Marco Mollink de drie-eenheid van de horeca: mes, lepel, vork. Dat gaat met een ongelooflijke snelheid en terwijl de houtspetters in de rondte vliegen kan opperhoofd Jonkman het doorgaans niet nalaten om tussendoor quasi nonchalant zijn Husqvarna op een serie bierflesjes los te laten. Een goede maaltijd is immers pas compleet met een drankje.

Uiteraard blijven de duurzame kunstwerken van de houthakkers een langjarig promotie-artikel voor jouw evenement of bedrijf. Variaties op het thema zijn uiteraard mogelijk, zoals bijvoorbeeld je merknaam levensgroot in een boomstam. Laat je verrassen!

Houthakkers Show boeken
Houthakkers Show boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button