Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Hothouse Flowers boeken

Hothouse Flowers boeken

Hothouse Flowers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Hothouse Flowers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Hothouse Flowers vormen een Ierse rockgroep die traditionele Ierse muziek samenvoegen met invloeden uit soul en rock.
De band breekt nationaal door, na gespot te zijn door Bono van de band U2 die hun een contract aanbied op zijn label Mother records. De single ‘love don’t work this way, samen met de actrice Maria Doyle Kennedy haalt een hoge notering in de Ierse hitlijsten. De band breekt internationaal door in 1988 met de single Don’t go na een optreden in de pauze van het Eurovisiesongfestival. De leden van de band zijn tot 1993 Liam Ó Maonlaí (zang en keyboard), Fiachna O’Broanain (gitaar), Peter O’Toole (bas), Jerry Fehily (drummer) en Leo Barnes (saxofoon).Anno 2004 bestaat de band uit Liam O’Maonlai(piano) , Dave Clark (drums), Kieran Kennedy ( bass) en Fiachna O’Broanain. Liam O’Maonlai maakte in de jaren 1994 en 1996 onderdeel uit van de superfolkgroep ALT bestaande uit de Noord -ierse singer/songwriter Andy White en Tim Finn.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button