Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Holly Mae Brood boeken

Holly Mae Brood boeken

Holly Mae Brood boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Holly Mae Brood of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Holly Mae Brood danst vanaf haar zesde professioneel. Ze was actief als danseres bij het Junior Songfestival en Kinderen voor Kinderen. Bij Kinderen voor Kinderen viel ze op en werd ze gevraagd of ze auditie wilde doen om zelf te zingen.

Holly Mae Brood boeken voor een evenement

Holly Mae Brood is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Holly Mae Brood

Na haar werkzaamheden in de musical Ciske de Rat besloot Holly Mae om haar focus meer te leggen op haar studie. Ze begon de vooropleiding van de dansopleiding bij Lucia Marthas en werd daarna toegelaten aan de HBO versie van deze school.

Holly Mae bracht in 2011 een duet uit van de bewerkte versie van ‘When I Get Home’, samen met haar vader Herman Brood. In 2014 deed ze mee aan Holland’s Next Top Model, waar ze een gedeelde 7e plek wist te halen.

In 2015 werd Holly Mae gecast voor de film SneekWeek. Dit was haar eerste acteerklus, en door deze film kreeg ze later een rol in de film Hart Beat. Na de opnames van Hart Beat werd Holly Mae gevraagd om auditie te doen voor de rol van Amy Kortenaer in de populaire soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden.

Reclamecampagnes met een bekende actrice

Holly Mae Brood inhuren als model of voice-over

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button