Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Holland Showband boeken

Holland Showband boeken

Holland Showband boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Holland Showband of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

In deze moeilijke tijden is het wel een uitdaging om een nieuw orkest op te richten, maar de jonge muzikanten van de Holland Showband geloven heilig dat er nog plaats is voor een nieuw amusement / begeleidingsorkest. Vanaf 1 september 2011 is de Holland Showband tevens het vaste begeleidingsorkest van Frans Bauer.

De Holland Showband brengt sfeer, feest en glamour op elk evenement. De band bestaat uit 6 zeer getalenteerde, jonge, professionele muzikanten. Zij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van artiesten en daarnaast ook een eersteklas feestband die een scala aan covers ten gehore brengt.

De spontaniteit spat van het podium en de Holland Showband speelt het dak eraf op elke gelegenheid in binnen- of buitenland. Van prachtige ballads tot discoclassics, smartlappen en actuele hits. De Holland Showband is veelzijdig en staat garant voor kwaliteit… Of dit nu op een stijlvol bedrijfsfeest is, in een dampende feesttent of een concert van Frans Bauer, altijd maakt de band er op een perfect passende manier één groot feest van.

De Holland Showband werkt samen met een professioneel licht- en geluidsbedrijf waardoor het hoge niveau gewaarborgd blijft. De lichtshow geeft een optreden van de Holland Showband een extra dimensie.

Bezetting:

Zangeres: Marlies de Koning

Drummer: Ronnie Vermeulen

Bassist: Wouter van Broekhoven

Gitarist: Bas de Groot

Toetsenist: Pim Kamp

Bandleider/toetsenist: Merijn Nelemans

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button