Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Hippe Gasten boeken

Hippe Gasten boeken

Hippe Gasten boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Hippe Gasten of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Kinderen hebben ook recht op goede rock, om te swingen, dansen en mee te zingen! ‘Hippe Gasten’ vind van wel! Hippe Gasten is een band die speciaal voor kinderen muziek, popconcerten en theaterprogramma’s maakt. “Er wordt te weinig goede muziek voor kinderen gemaakt”, vonden een aantal zeer hippe gasten. Met deze gedachte in hun achterhoofd zijn ze in 2005 de eerste liedjes gaan maken. Ze waren een groep, ze waren hip, maakte muziek en al snel werd de band ‘Hippe Gasten’ officieel.

De liedjes, in eerste instantie bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar, vallen ook erg goed in de smaak bij de ouders van de doelgroep. De leuke en uitdagende teksten gecombineerd met goede muziek en muzikanten is voor de volwassene luisteraar een plezier. De jongere kinderen, onder 6 jaar, wordt zeker niet vergeten. Hippe Gasten heeft meerdere liedjes waarop ook de allerkleinste kunnen swingen en kunnen hun show op een hele leuke manier aanpassen zodat kinderen vanaf 4 jaar dit ook helemaal te gek vinden. Onder tussen maken deze hippe gasten muziek die voor iedereen van 4 tot 104 jaar een feestje is!

Hippe Gasten bestaat uit 5 topmuzikanten met allemaal een voorliefde voor rock-muziek. Dat is duidelijk terug te horen in de muziek. Ze staan zeker niet stil en proberen het meest haalbare eruit te slepen. Dat is terug te zien in hun energieke optredens en de ambitie die de band heeft. Want wat vindt u zelf: “Kinderen hebben toch recht op een goede portie muziek!”

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button