Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Hind boeken

Hind boeken

Hind boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Hind of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Hind behoeft eigenlijk geen introductie meer. Nederland kent haar inmiddels al jaren als een jonge vrouw met een bijzondere, warme uitstraling en een stem waar ze net zo makkelijk pop, fado, jazz als Arabische klassiekers mee zingt. Veelzijdigheid is niet alleen het woord dat van toepassing is op haar zangkwaliteiten. Ook als artiest is Hind veelzijdig. De rij van optredens van de afgelopen jaren is lang, of het nu gaat om solo optredens of onder begeleiding van haar eigen band, in een theater, tijdens een tv show zoals De Wereld Draait Door of op een groot gala zoals de Musical Awards. Een show van Hind is altijd bijzonder. Zoals op Bevrijdingsdag voor theater Carré in Amsterdam, waar Hind onder toeziend oog van Koningin Beatrix onder begeleiding van het Metropole Orkest veel indruk maakte. Of haar deelname aan het songfestival in 2008.

De zangcarrière van Hind heeft een enorme vlucht genomen sinds haar deelname aan het TV-programma Idols in 2003. Haar debuutsingle “Summer All Over Again” werd direct een grote hit, met als gevolg dat Hind veelvuldig op TV en in het land te zien was. In 2004 werd Hind onderscheiden met een Edison voor Beste Nieuwe Artiest Nationaal en ontving ze een gouden plaat voor haar debuutalbum “Around The World”. Van dat album zijn inmiddels al meer dan 40.000 stuks verkocht. Gaf Hind met haar debuutalbum haar visitekaartje af, met haar tweede album “Halfway Home” vestigt ze haar naam verder in de muziekwereld en met haar derde album dat in 2010 uitkwam zette ze haar geheel eigen muziekstijl Crosspop neer.

Door de succesvolle samenwerking met SellaBand in 2009 wist ze in recordtempo (11 dagen) $ 60.000 bij elkaar te krijgen via haar fans om haar derde album te gaan produceren. Een bijzonder emotionele ervaring voor de zangeres, aangezien haar fans in zo’n korte tijd de funding van haar nieuwe album wisten te realiseren.

Meteen daarna dook ze de studio in met de fantastische producer Steve Power. Steve Power produceerde o.a. de meest succesvolle albums van Robbie Williams. Samen met haar manager bedacht ze de nieuwe muziekstijl: Crosspop. Popmuziek in de basis met minimale invloeden van andere muziekgenres, zoals r&b, soul, Arabische en Spaanse invloeden. Het derde album genaamd “Hind Crosspop” ligt vanaf 8 oktober 2010 in de winkels. De eerste twee single van het album, “Don’t leave me behind” en “I want it” zijn te downloaden via Itunes.

In januari 2011 krijgt Hind via Sellaband de marketing van haar tweede single van het album. Deze single zal het nummer I Want It zijn.

Zij was in dat jaar tevens een van de deelnemers aan het eerste seizoen van de remake van het televisieprogramma Fort Boyard.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button