Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Herman Jonker boeken

Herman Jonker boeken

Herman Jonker boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Herman Jonker of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Herman Jonker is beroepsbestuurder en inmiddels 18 jaar burgemeester. In zijn presentatie laat hij waarheid en werkelijkheid met elkaar botsen. Is datgene wat mensen waarnemen in hun organisatie de waarheid of de werkelijkheid? De waarheid is meestal flinterdun en de werkelijkheid moeilijk te vinden. Hij toont de illusie van de waarheid door – zeer visueel – zijn publiek te verbazen en het te confronteren met de werkelijkheid. Een zeer bijzondere presentatie, met vele doeltreffende adviezen om complexe processen tot een uitstekend einde te brengen.

Behalve beroepsbestuurder met een grote ervaring in het leiden van ingewikkelde reorganisaties heeft hij, vanwege zijn zeer grote creativiteit, een bijzondere reputatie in de wereld van de goochelkunst. Hij was veelvuldig prijswinnaar en Nederlands Kampioen.

Een indringende, interactieve en heftige presentatie waarover lang nagepraat zal worden. Thema’s: De illusie van de waarheid; Handvatten voor veranderingsprocessen; Gevoel en realiteit; De illusie van leiderschap; Teams: zit je op de goede plaats?; Bronnen voor cultuurverandering.

U kunt Herman Jonker boeken als: spreker.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button