Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Hennie Kuiper boeken

Hennie Kuiper boeken

Hennie Kuiper boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Hennie Kuiper of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Hoe word je een wereldtopper? Hoe kom je erachter dat je een topper kunt worden? Wat zijn de ideale omstandigheden in het groeiproces naar de wereldtop?

Hennie Kuiper schetst een boeiend beeld hoe de weg naar de top niet altijd over rozen gaat, en dus alleen is weggelegd voor de allersterksten. Hij had de kwaliteit om de Tour zelf meerdere keren te winnen, maar het lot keerde zich telkens tegen hem.

Als wielrenner was Hennie Kuiper uitzonderlijk allround. Zowel in etappewedstrijden als in klassiekers had hij wereldklasse. In 1972 won hij Olympisch Goud tijdens de dramatisch verlopen Olympische Spelen in München. In 1975 werd hij bij de profs wereldkampioen in Yvoir. Bij het behalen van beide titels verdedigde Kuiper met ongelofelijke psychische en fysieke kracht een kleine voorsprong tegen een jagend peloton met daarin de wereldelite. Kuiper won ook de vier topklassiekers Parijs-Roubaix, Milaan-San Remo, Ronde van Vlaanderen en de Ronde van Lombardije. Hij won de Ronde van Zwitserland en behoorde in het wereldklassement zeven keer tot de tien besten.

Na zijn loopbaan als toprenner werd Hennie Kuiper ploegleider bij Telecom en Motorola. De enige hoofdprijs die op de briljante erelijst van Hennie Kuiper ontbreekt is de Tour de France. Hennie Kuiper houdt de aandacht vast. U maakt kennis met de wielersport vanaf de fiets. Doping en vele legendarische verhalen komen zeker ter sprake.

Thema: Topprestaties door talent én wilskracht

U kunt Hennie Kuiper boeken als:

• Spreker

• Panellid

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button