Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Henk Lubberding boeken

Henk Lubberding boeken

Henk Lubberding boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Henk Lubberding of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Henk Lubberding staat bij velen op het netvlies als de hard werkende meesterknecht, die kilometers lang op kop reed. In razend tempo op weg naar de finish, rijdend voor zijn ploegmaten. Zijn lijst van persoonlijke prestaties is niet minder indrukwekkend. Hij werd tweemaal Nederlands kampioen en won de klassieker Gent-Wevelgem.

Henk Lubberding boeken voor een evenement

Henk Lubberding is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Henk inhuren voor een fietsclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Sportprestaties Henk Lubberding

Tour de France

Dertien keer reed hij de Tour de France, waarin hij drie etappeoverwinningen boekte, de witte trui won, in het geel reed en driemaal bij de eerste tien in het eindklassement eindigde. Tijdens zijn wielerloopbaan werkte Henk zich op tot wegkapitein. Dit hield in dat hij de renners motiveerde en stuurde, vooral daar waar stagnatie optrad.

Henk Lubberding als sportspreker

Henk Lubberding is een veel geboekte gastspreker. In zijn lezingen legt hij linken van de sport naar het bedrijfsleven. Het nut van samenwerken wordt duidelijk als Henk zijn lezing met amusante anekdotes en ervaringen uit de tijden van weleer verrijkt! Wat was de belangrijkste succesfactor van de ijzersterke wielerploeg van Peter Post, die jarenlang de koersen beheerste in binnen- en buitenland?

Samenwerking

Het toverwoord was ‘samenwerking’, legt Henk Lubberding uit. Iedereen was even waardevol, we hadden respect voor elkaars specifieke talenten en we wisten door samenwerking de krachten binnen onze groep optimaal te gebruiken. Deze filosofie van ‘samen sta je sterk’ gebruikt Henk in zijn inspirerende lezingen. Topsport geeft alleen maar optimale resultaten als structuur, planning en communicatie optimaal werken. In het bedrijfsleven is dit zeker niet anders!

Ben je geïnteresseerd in een lezing van Henk Lubberding? Neem dan contact met ons op. We informeren graag over de mogelijkheden. Naast lezingen is Henk Lubberding ook te boeken voor fietsclinics!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button