Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Henk Kesler boeken

Henk Kesler boeken

Henk Kesler boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Henk Kesler of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Henk Kesler komt oorspronkelijk uit de advocatuur. Hij deed ervaring op in bestuurlijke functies op diverse terreinen, waaronder gezondheidszorg, welzijn en sport. Zo was Henk Kesler al tijdens zijn carrière als advocaat werkzaam in het voetbal.

Hij was onder andere vice-voorzitter van FC Twente, bestuurslid van de stichting Euro 2000 en voorzitter van het sectiebestuur betaald voetbal van de KNVB. In 2000 wordt Henk Kesler aangesteld als directeur betaald voetbal bij de KNVB. Hij is mede verantwoordelijk voor het presteren van de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond. Zowel de prestaties van het Nederlands elftal als het reilen en zeilen in het betaald voetbal vallen onder zijn hoede.

Het voetbal heeft een maatschappelijke functie in de Nederlandse maatschappij. Mede daardoor wordt het handelen van Henk Kesler door zowel supporters, de politiek en de voetbalclubs onder een vergrootglas gelegd. In 2010 wordt Henk opgevolgd door Bert van Oostveen.

Henk Kesler heeft een enorme bagage aan kennis en ervaring op bestuurlijk niveau. De complexe situaties waarin hij terechtkomt weet hij vakkundig op te lossen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button