Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Henk Grol boeken

Henk Grol boeken

Henk Grol boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Henk Grol of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Wat hebben we genoten van een ontketende Henk Grol tijdens de Olympische spelen in Beijing. Met overmacht won hij na zijn Europese titel een fantastische bronzen Olympische medaille. Heel Nederland heeft kunnen meemaken hoe Henk zijn halve finale door zijn vingers liet glippen. Op de zo typische manier van Henk wist hij direct te vertellen wat er mis ging. Achteraf zijn dit altijd de mooiste anekdotes. Uiteindelijk werd zijn klasse beloond met een prachtige bronzen medaille. Na deze Olympische Spelen in Beijing heeft Henk Grol zich definitief gevestigd tussen de grote Nederlandse sporters. Er zijn weinig sporters met zo’n ongelooflijke wil om te winnen. Henk is een pure winnaar die uitsluitend voor goud gaat. Met zijn pas 23 jaar belooft dat een hoop spektakel voor de komende jaren.

Wilt u de Europees kampioen en de kersverse Olympisch bronzen medaille winnaar inzetten voor uw congres, opening, bedrijfsfeest, sportevenement of judoclinic?

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button