Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Henk Gemser boeken

Henk Gemser boeken

Henk Gemser boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Henk Gemser of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Henk Gemser was in zijn actieve sportcarrière een allround sportman, die in vele sporten thuis was. Zo heerste hij in het schaatsen op de korte baan en leverde hij diverse prestaties in de atletiek-, zwem- en wielersport. In 1963 reed hij als een van de weinige schaatsers de legendarische Elfstedentocht van dat jaar uit.

Henk Gemser studeerde na zijn sportcarrière aan de Academie Lichamelijke Opvoeding in Amsterdam. Jarenlang was hij als schaatscoach in dienst bij de KNSB. Hij heeft alle typen schaatsers gecoacht, van sprinters tot allrounders en middenafstand schaatsers. Zo begeleidde Henk Gemser wereldtoppers als Rintje Ritsma, Falco Zandstra en Ids Postma.

Zijn werkzaamheden als coach bleven niet onverdienstelijk. Zo wist hij 12 Wereldkampioenen, 4 Europese kampioenen en 9 Olympische kampioenen groot te brengen. Henk Gemser heeft zijn hoogtepunten meegemaakt met sporters die tegenslag ondervonden en onder zijn leiding weer opkrabbelden om tenslotte een overwinning op henzelf te behalen.

Daarna was Henk Gemser actief als bestuurder bij het NOC*NSF sectie Topsport. Vanaf 2008 verving hij Charles van Commenée als Chef de Mission van de Nederlandse ploeg, die hij tijdens de Olympische Spelen 2010 in Vancouver naar meerdere medailles leidde.

Henk Gemser is nog steeds actief als coach/trainer van verschillende actieve schaatsers. Tevens geeft Henk regelmatig commentaar bij de wedstrijden rondom het schaatsen bij de NOS.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button