Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Henk Dissel boeken

Henk Dissel boeken

Henk Dissel boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Henk Dissel of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Henk Dissel kreeg in 2008 de kans om zichzelf aan Nederland te laten zien in de TROS Sterren Academy. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus bracht Henk verschillende singles uit. Veel van zijn singles kregen de nodige steun bij regionale radio en TV-zenders waardoor de bekendheid van Henk groeide en de boekingen op gang kwamen.

Henk Dissel boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Henk Dissel zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Henk Dissel

Zo mocht Henk optreden tijdens het Tros Muziekfeest op het plein, Oosterhout LIVE, de Tilburgse Kermis en Dutch Valley. Als klap op de vuurpijl stond Henk in 2012 drie avonden in een bomvolle Amsterdam ArenA tijdens de pauzeshow van de concertreeks van Toppers in Concert.

Inmiddels heeft Henk ruim 250 boekingen per jaar en de eerste editie van zijn eigen uitverkochte show Meezingers erop zitten. Er worden alweer plannen gemaakt voor een volgende editie.

In 2014 kwam de single ‘Alle Hoeken’ uit. Een up-tempo nummer, zoals we van Henk gewend zijn. Bij dit nummer is een passende clip gemaakt, geproduceerd door FFWD. Ook is er een remix uitgebracht speciaal voor alle DJ’s in het land. De single ‘Vlinderslag’ was bij verschillende radiozenders Schijf van de Week en is in verscheidende playlists opgenomen.

BumaNL Award

Met zijn constante productie van Top-100 singles mocht Henk in 2014 uit handen van Antje Monteiro de BumaNL Award voor Grootste Talent ontvangen. De singles ‘Dansen’, ‘Rood Fruit’, ‘Alle Hoeken’, ‘Vlinderslag’ en ‘Stap Voor Stap’ kent inmiddels iedereen, getuige de miljoenen streams.

Stap voor Stap

Na deze krachtige lancering volgde vanzelfsprekend een debuutalbum. ‘Stap Voor Stap’ verscheen in 2016. Het publiek vertienvoudigde in een jaar tijd en Henk trad op in een uitverkocht AFAS Live. Ook is Henk Dissel een graag geziene gast op grote feesten als Dutch Valley en de Tros Muziekfeesten op het Plein.

Zomerhit van 2017

Vijf jaar na het verschijnen wordt ‘Een Bom’ met in 2017 goud bekroond. Ook mag Henk in 2017 zich samen met Tim Douwsma de zomerhit van dat jaar toeschrijven. Na een stapavond in Amsterdam besluiten de muzikale boezemvrienden de studio in te duiken, en ‘Het Gevoel’ blijkt een schot in de roos.

Het Feestje van Henk Dissel

In 2018 zet Henk Dissel met de single ‘Het Cafeetje’ alle café’s van Nederland op hun kop. Brabant houdt van feest en Henk ook. Die gedeelde liefde kwam begin 2019 samen tijdens zijn eigen concert in de Brabanthallen – Het Feestje van Henk Dissel. De zaal liep over van de mensen en tijdens het 4 uur durende feest kwamen al zijn vrienden en hits voorbij. Het concert belooft één ding: Henk Dissel is hier om te blijven!

Henk Dissel boeken
Henk Dissel boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button