Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Henk Damen boeken

Henk Damen boeken

Henk Damen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Henk Damen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Henk Damen
heeft de afgelopen jaren een enorme reputatie opgebouwd in de Nederlandse Showbizz Wereld. Niet zo verwonderlijk, gezien zijn vocale prestaties en zijn krachtige uitstraling. Zijn bühneact staat als een huis en staat garant voor een half uurtje topentertainment, en last but not least : iedere zin, ieder woord, wordt door Henk gezongen recht vanuit het hart!

Op 16-jarige leeftijd

werd Henk Damen profvoetballer bij FC Den Bosch, waar hij op zijn 17e het eerste elftal haalde! Na 2 seizoenen in de Eredivisie gevoetbald te hebben, heeft hij toch definitief gekozen voor de entertainmentwereld, door in de weekends op verschillende podia Nederlandstalige titels ten gehore te brengen, meestal in het voorprogramma van bekende artiesten.

Zijn eerste Cd-single

werd geproduceerd door Tom Peters, “Ik Droom M´n Hele Leven Van Jou”, ´n titel die bij het Nederlandse publiek de definitieve doorbraak heeft geforceerd voor dit nieuwe natuurtalent op Nederlandstalig zanggebied. Vanwege het succes van deze single, werd direct daarop zijn debuut-CD “Zomerliefde” uitgebracht, die direct vanaf de release in de Nederlandse Album-Charts staat genoteerd. Het logische vervolg van deze geboekte successen, was dat Henk uitgegroeide tot een hot item in het land, en ontelbare optredens verzorgde. De optredens van deze oer Hollandse zanger kenmerken zich door trefwoorden als feest en emotie!

De 2e single

komt tevens van zijn album, en heeft de titel “Jouw Tranen Komen Veel Te Laat”. De single bevat 2 nieuwe liedjes welke niet op het album “Zomerliefde” voorkomen, te weten “Mama, de allerliefste van de hele wereld” en “Ik Wil Jou Dicht Bij Mij”. Deze singles behaalden de Top-100. Daarnaast werd Henk Damen de vaste muzikale gast in het goedbekeken programma Veronica-Programma “Abnormaal”.

In juli 2004

was Henk Damen het stralende middelpunt tijdens een TV-special die door de TROS werd uitgezonden. Zijn nieuwe single “Alle Meisjes Zijn Mij Even Lief” ligt inmiddels in de winkel, en Henk staat in de startblokken om met deze fantastische single wederom de hoogste regionen van de hitlijsten te behalen! Het mag duidelijk zijn dat we nog veel zullen horen van deze nieuwe ambassadeur van het materloos populaire en gewaardeerde levenslied!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button