Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Henk Bres boeken

Henk Bres boeken

Henk Bres boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Henk Bres of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Henk Bres heeft in de afgelopen jaren een status als bekende Nederlander weten op te bouwen. Zijn bekendheid kreeg hij in het programma het Lagerhuis, waar hij helemaal zichzelf kon zijn en zijn ongezouten mening mocht geven.

Henk Bres boeken voor een evenement

Henk Bres is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Henk Bres

Henk Bres was 7 jaar te zien als coach van een van de sterkste mannen van Nederland. Daarna werd hij toevallig ontdekt, door het programma De Reporter, die een reportage over hem maakten als voetbalsupporter (hooligan).

Het Lagerhuis

Kort daarna kreeg Henk de kans om mee te werken aan het politieke programma Het Lagerhuis. In dit programma werd hij vooral bekend door zijn manier van spreken, zijn eerlijkheid en rechtvaardigheid. Ook zijn humor speelde daarbij een belangrijke rol.

TV-programma’s

Prominenten Lagerhuis, Big Brother Vips en verschillende talkshows

Henk Bres was te zien in verschillende talkshows en was een vast panellid in het programma Watte? Ook deed hij mee aan Big Brother Vips. Henk Bres wordt regelmatig uitgenodigd als gast voor programma’s als Het Gevoel Van, Rappa Tongo, Alle Dieren Tellen Mee, Tease, De Gids, Vijf Uur Show, De Nachtsuite, Lijn 4, Smaakmakers, Lucky Letters, Lunchroom en vele anderen. Voor het Yorin programma Bobo’s in de Bush ging hij naar Borneo.

Radio

Samen met Jan Rietman had Henk 2 jaar lang een eigen programma, de Kantine bij Radio Nationaal. Hij gaf wekelijks interviews aan diverse stations zoals RTW-FM, Radio Centraal, Radio en TV West. Ook schrijft hij iedere week een column in De Posthoorn, een Haags huis-aan-huis blad. Henk Bres heeft een eigen radio programma bij Den Haag FM: De Start van de Nacht. Ook spreekt hij columns in bij radio Den Haag FM. Daarvoor had hij een jaar lang een column bij het weekblad Aktueel.

Zijn gevatte opmerkingen, humor en stoere uiterlijk zijn de sterkste kanten van Henk. Maar hij durft ook zijn gevoelens te uiten. Henk springt in de bres als hij voelt dat een ander onrecht is aangedaan; dat maakt hem opstandig.

Reclamecampagnes met een bekende presentator

Henk Bres inhuren als voice-over of model

Henk Bres doet regelmatig foto-shoots en commercials voor radio en TV. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Henk Bres boeken
Henk Bres boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button