Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Helemaal Hollands boeken

Helemaal Hollands boeken

Helemaal Hollands boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Helemaal Hollands of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Helemaal Hollands, een feestelijke reis door de Nederlandse muziek.
Armen zwaaiend in de lucht, schorre kelen van het zingen, blije vrolijke gezichten, een dansende zee van mensen. Elkaar rap opvolgende Nederlandse hits, van vroeger, van nu. Op het podium twee heren. Dit keer in een felroze jas. Maar natuurlijk, het is Helemaal Hollands. Met Helemaal Hollands steken Carlo en Leo hun liefde voor het Nederlandstalige lied steeds weer in een ander feestelijk jasje. Bovendien brengen ze succesvol eigen nummers uit die regelmatig in de Nederlandstalige top 20 eindigen waaronder ‘Dans, klein zigeunermeisje’, ‘De arme muzikant, ‘Een ster vernoemd naar jou’, hun nummer 1 hits ‘De ober’ en ‘Ben je vergeten’.

Wat begon als een idee voor een eenmalig gezamenlijk optreden, is uitgegroeid tot een succesvolle samenwerking die al tien jaar duurt. In de jaren ’80 leren Carlo en Leo elkaar kennen in het Rotterdamse schnabbelcircuit. In een opwelling geven de heren zich op als Boyzone bij Henny Huisman’s soundmixshow. Tot hun plezier halen ze in 1999 de finale. Move-it is geboren. De heren mixen lekkere Engelstalige nummers tot feestelijke medleys. Dat doen ze zo succesvol dat Move-it gevraagd wordt voor de promotour van Flügel. In 2002 brengen Carlo en Leo ‘I save the day’, oorspronkelijk van Roberto Jacketti and the Scooters, uit en veroveren alle hitlijsten. Wekenlang staat het nummer in de top 100. Move-it is een topper. Toch knaagt er iets bij de heren. Hun liefde voor het Nederlandse lied past niet bij Move-it.

In 2005 gaan ze terug naar hun roots, terug naar het Nederlandstalige lied. Geprikkeld door de vele nummers die Nederland rijk is, maken Carlo en Leo zwierige medleys die iedereen kan meezingen. Ze nemen enkele eigen nummers op. Ze gaan op zoek naar mooie felgekleurde jasjes. Zo ontstaat Helemaal Hollands. De juiste beat, de juiste mix, de juiste stemming. In 2006 breekt Helemaal Hollands door met hun hit ‘Dans klein zigeunermeisje’.

Helemaal Hollands is niet te stuiten. Ze hebben plezier in het maken van Nederlandse medleys. Ze staan bekend om hun energieke optredens. Hun eigen feestelijke nummers vinden regelmatig de weg naar de Nederlandse hitlijsten. Actief als ze zijn, maken ze bijna elk jaar een nieuwe cd. Ook hebben ze enkele dvd´s op de markt gebracht. Wie een feest organiseert een Nederlands tintje, kan niet om Helemaal Hollands heen. Ook op de piratenfeesten zijn ze meer dan welkom. In het Gelredome kregen Carlo en Leo ruim 32.000 man in beweging. Een optreden van Helemaal Hollands is een feestelijke, muzikale reis door de Nederlandse muziek. In twee jaar tijd is het aantal optredens van Helemaal Hollands gegroeid van zo’n 125 tot ruim 200 in het hele land. En het eind van het succes is nog lang niet in zicht.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button