Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Heist-Rockah boeken

Heist-Rockah boeken

Heist-Rockah boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Heist-Rockah of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Heist-Rockah is een veelbelovende M.C. uit Amsterdam-Noord. Veelbelovend vanwege het feit dat hij zowel in de underground scene als in de main stream bekend staat, als een M.C. die met intelligente teksten ,straatwijsheid combineert met een rauw stem geluid.

Geïnspireerd door z’n vader

die ook als artiest door het leven ging wist Heist-Rockah al op zeer jonge leeftijd, dat hij als echte rasartiest door het leven zou gaan. Hij werd opgevoed met allerlei soorten muziek, die later positief zouden blijken in zijn vorming. Hij ontwikkelde al vroeg een passie voor schrijven, dat tot uiting kwam in verhalen en gedichten.

Op 9 jarige leeftijd

schreef hij z’n eerste rap, maar dacht nog niet aan een carrière als rapper. Zingen, en tekenen waren zijn sterkste punten.

Een aantal jaren later

besloot Heist-Rockah om het rappen weer eens te proberen. Hij koos voor het Engels, omdat hij zich daarin beter kon uiten. In die tijd was het nogal stil rondom de Hip-Hop scène in Nederland, dus na een tijdje besloot hij zich te storten op z’n 2e passie: Graffiti!

Deze wereld van spuitbussen

stiften, muren, schone ramen en treinen, gaf de veelzijdige artiest in wording gestalte. De naam Heist-Rockah heeft hij grotendeels dus ook daaraan te danken.

Toen hij 17 werd

besloot hij samen met zijn neef Jurry (b.b.a The Undertaker) een poging te wagen met het eigenhandig maken van Nederlandstalige rap, en het creëren van beats bleef daarbij niet uitgesloten. Langzaam maar zeker, kwam er meer aandacht voor muziek van Nederlandse bodem, en kregen steeds meer jongeren de gelegenheid om te groeien in hun muziek. Zo ook Heist-Rockah.

Hij vormde in een periode van 3 jaar

2 crews : From The Gutter (FTG), bestaande uit Jurry , RBdjan (van THC) en zichzelf.. En in de tussentijd creëerde hij een lichte buzz met de formatie Damsko’s Finest (DF) bestaande uit Exo-Z, Denial. en zichzelf. Aan de hand hiervan groeide hij verder als MC, en bereikte de status van allrounder.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button