Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Hein Vergeer boeken

Hein Vergeer boeken

Hein Vergeer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Hein Vergeer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Als schaatser heeft Hein Vergeer diverse successen behaald. Zo is hij tweevoudig Wereld- en Europees kampioen allround schaatsen. In het jaar 1986 werd hij gekozen tot Sportman van het jaar. De absolute bekroning, een Olympische medaille ontbreekt. Wegens een blessure is het Hein Vergeer helaas niet gelukt om tijdens de spelen van 1988 in Calgary een grote prestatie neer te zetten.

Na deze spelen besloot Hein Vergeer een einde te maken aan zijn topsport carrière. Hij ging zich richten op het ondernemerschap en focuste zich hierbij op de gebieden “marketing en communicatie”. Zijn specialisme heeft Hein Vergeer opgebouwd in sport-, relatie- en eventmarketing. Sinds 2002 is hij zelfstandig werkzaam en adviseert hij bedrijven op bovengenoemde gebieden.

Daarnaast organiseert hij zelf een groot aantal evenementen. In 2006 heeft Hein Vergeer deel genomen aan het programma “Sterren dansen op het IJs”. Mede door zijn doorzettingsvermogen en talent wist hij het programma te winnen. In 2008 verschijnt Hein zijn boek ‘De wil om te winnen’. Hierin beschrijft Hein zijn sportcarrière en dat een ieder er alles voor moet hebben om zijn of haar idealen in het leven te bereiken.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button