Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Hef boeken

Hef boeken

Hef boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Hef of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Hef wordt in 2008 met zijn videoclip ‘Puur’ in één klap het gezicht van de wijk Hoogvliet in Rotterdam. Met zijn unieke stijl en rauwe overkomen vergaart hij de aandacht van de straat én van verschillende gewaardeerde critici. Samen met zijn broers Crooks en Ado’Nis brengt hij na diverse videoclips en de mixtape ‘Boyz In De Hood vol. 1’ uit.

Hef boeken voor een evenement

Hef is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Hef

In 2009 verschijnt Hefs debuutalbum ‘Hefvermorgen’. Het nieuws dat Hef zich officieel heeft aangesloten bij Noah’s Ark komt begin 2010 naar buiten. In april brengt Noah’s Ark een uitgebreide versie van het debuutalbum van Hef uit. In navolging van deze release trekt de rapper samen met labelmaat Önder door het land als ‘Bang Bros On Tour’. Tegen het eind van de zomer staat het duo op Lowlands, waarvoor ze speciaal de mixtape ‘Bang Bros Do Lowlands’ uitbrengen. In 2012 dropt de rapper uit Hoogvliet de mixtape ‘Kutleven’ samen met zijn groep Team Vieze.

Eind 2012 was de release van Hef’s langverwachte, tweede soloplaat ‘Papierwerk’. In een drukbezochte Corso vierde hij de succesvolle release van het album, dat binnenkwam op nummer 1 in de iTunes album-hitlijst. De onvervalste, pure hiphop plaat behaalde vervolgens een nummer 12-positie in de Album Top-100.

Hef startte in 2013 met een show op Noorderslag, gevolgd door een landelijke clubtour met Team Vieze.

Hef boeken
Hef boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button