Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Heeren van Oranje boeken

Heeren van Oranje boeken

Heeren van Oranje boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Heeren van Oranje of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Dat gelukkig toeval bestaat blijkt wanneer zangers/songwriters Bert Heerink, Erik Mesie en Peter Groot Kormelink elkaar tegen het lijf lopen op een podium ergens in het land. Tijdens deze ontmoeting besluiten de Heeren de degens te kruisen onder het motto: één voor allen en allen voor één. De band Heeren van Oranje is een feit.

Heeren van Oranje boeken voor een evenement

De Heeren van Oranje zijn voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie zijn Heeren van Oranje

Begeleid door een superband met in het koor de vrolijke Femmes Vocale en voorzien van een fiks aantal eigen hits trekken zij langs de Nederlandse podia en festivals. Waar op het podium de complete bezetting met band niet past of te begrotelijk is kunnen de Heeren van Oranje worden geboekt met tape.

Bert Heerink – The voice of Vandenberg

Bert Heerink is de trotse bezitter van dé rockstem van Nederland. Als frontman van de formatie Vandenberg verwierf hij internationale faam in binnen- en buitenland met de superhit ‘Burning Heart’. Het vele toeren door Europa, Japan en Amerika maakte van Bert een autoriteit op het gebied van entertainment. Het is vaak tot groot vermaak van zijn medezangers dat hij daar te pas en te onpas over verhaalt. En wees gerust, Bert verlaat het pand niet voordat hij het publiek heeft getrakteerd op een reeks ‘Heineken Hits’.

Erik Mesie – Toontje Lager

Erik Mesie, de zingende hartenbreker. Talloze dames bracht hij in vervoering met het prachtige ‘Stiekem Gedanst’ met de band Toontje Lager. Je hoefde de radio maar aan te zetten of de hits ‘Net als in de Film’ en ‘Ben jij ook zo Bang’ vlogen je om de oren. In Heeren van Oranje zingt Erik Mesie zeker geen toontje lager. Sterker nog, met dezelfde karakteristieke stem van weleer brengt hij eigen hits en absolute Jaren ’80 Toppers op sympathieke wijze.

Peter Groot Kormelink – Jazzpolitie en Splitsing

Peter Groot Kormelink is een bekend gezicht in muziekminnend Nederland. We kennen hem van De Jazzpolitie en Splitsing, waarin hij zijn naam vestigde als zanger en schrijver van een flink aantal memorabele hits. Evergreens als ‘Liefdesliedjes’, ‘Ze zijn Terug’,’Wind en Zeilen’ en ‘Recht uit het hart’ zijn nog regelmatig te horen op de radiostations. Het feit dat Peter De Jazzpolitie naar het land der legenden heeft verwezen weerhoudt hem er gelukkig niet van zijn repertoire uit te lenen aan Heeren van Oranje. Dit wordt afgewisseld met een selectie prachtige songs van zijn persoonlijke helden Joe Jackson en Phil Collins.

Nederpop en hits uit de jaren ’80

Ben Jij ook zo bang, Vroeg of laat, Zonder jou, Zoveel te doen, Burning Heart, Julie July, Zolang je bij me blijft, Liefdesliedjes, Recht Uit het Hart, Na mij de zondvloed, Wind en Zeilen, Net als in de film, Stiekem Gedanst, Vogel zo vrij, Het beest is los, Is she really going out with him, Easy Lover, Land van Maas en Waal, Alright now, Whatever you want, Jump, Final Countdown…

Heeren van Oranje is anderhalf uur lang drie topartiesten aan het werk! Authentiek en spetterende covers in een swingende setting. Tot nu toe bleek elk podium te klein…

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button