Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » HeavyLight boeken

HeavyLight boeken

HeavyLight boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor HeavyLight of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De bandleden van HeavyLight hebben al op vele kleine en grote podia en festivals in Nederland en daarbuiten gespeeld. Ze besloten samen een band te formeren en in augustus 2011 ontstond HeavyLight. En met succes!

Allart (lead zang – gitaar), Dylan (toetsen – zang), Sander (bas – zang) en Jerry (drums – zang) stuwen deze band naar grote hoogten. Botsend. Elkaar versterkend. Opzwepend. Ingetogen. Met uitlopers van lange, lyrische lijnen. Maar altijd pakkend. Zowel heavy als light. HeavyLight!

Een optreden van HeavyLight vergeet je niet snel. Emotioneel en energiek. En altijd interactief met het publiek. HeavyLight maakt grote podia klein en kleine podia groot. Een on-Nederlandse Nederlandse stijl. Gevoelsmuziek. Met een vleugje Muse, een link naar Kings of Leon, een vlaagje Pink Floyd, maar ook dubstep en een paar vette covers gaan ze niet uit de weg. Smaak en Smoel. HeavyLight!

In januari 2012 werd HeavyLight op Altersonic gespot door een scout. Niet lang daarna hebben ze een meerjarig platencontract getekend met Head First Productions, een team dat mede verantwoordelijk is voor het succes van o.a. Van Velzen en Di-Rect.

Het motto van HeavyLight is spelen! Liefst zo vaak mogelijk.

Sinds hun oprichting hebben ze onder andere al gespeeld op Bevrijdingspop Haarlem, AJOC Festival, Rotown, Supermarkt, Logger Festival, Tuinfeest Festival, en diverse radio shows gedaan, waaronder Omroep West en RTV Rijnmond (Live Uit Lloyd). De eerste CD wordt in de zomer van 2012 opgenomen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button