Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Heart of Soul boeken

Heart of Soul boeken

Heart of Soul boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Heart of Soul of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Heart Of Soul is een stevige, swingende kwaliteitsband. Zij spelen top-40-muziek zoals het hoort en zijn door hun uitgebreide en gevarieerd repertoire geschikt voor elk feest, voor jong en oud. Van Stevie Wonder tot Anouk, van Jamie Cullum tot The Jacksons, niets is The Heart Of Soul te gek!

Fijne muziek in allerlei genres: Soul, Funk, Disco, Pop, Gouwe ouwe, Rock (&Roll), Nederlandstalig, Meezingers en Easy Listening. Feestmuziek dus! Doel van onze band is dan ook dat de voetjes tijdens een optreden flink van de vloer gaan, stilzitten is niet toegestaan! Laat je opzwepen door de catchy nummers en wees niet bang om keihard mee te brullen met onze zangeres.

Heart Of Soul is één en al enthousiasme en uitstraling en ze deinzen er ook zeker niet voor terug om het publiek hierbij te betrekken. Hierdoor zetten ze, met perfect geluid en licht, een show neer waar niemand omheen kan als er geswingd moet worden. Of het nu een bedrijfsfeest, bruiloft, festival, of studentenfeest betreft. Met hun inmiddels jarenlange ervaring in binnen en buitenland mag je er 100 procent vanuit gaan dat je feest in handen is van echte “Partypro’s”.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button