Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Havenzangers 2.0 boeken

Havenzangers 2.0 boeken

Havenzangers 2.0 boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Havenzangers 2.0 of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Havenzangers 2.0 bestaat uit vader en zoon Mulder en zijn onbetwiste feestmeesters. Na zoveel hitsingles zijn ze niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Vader Willem maakte deel uit van de originele formatie Havenzangers, waarmee hij grote successen behaalde.

Na dit avontuur gaat hij met zoon Wesley het podium op als Mulder & Mulder. Met hun vrolijke, opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van de Havenzangers, weten ze tijdens optredens keer op keer weer te verrassen en is het feest voor jong en oud. In 2015 werd de naam omgedoopt naar Havenzangers 2.0. De heren staan garant voor een spetterend optreden: één groot feest der herkenning!

Na hits als ‘Countrydans’, ‘Butterfly’ en ‘Want Als De Zon’ maakten ze tijdens carnaval furore met hun kraker ‘Dan Gaan Die Handen Hoog’. De nieuwe single ‘Leef Met Een Lach’ is zomers en gezellig.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button