Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Harry Slinger boeken

Harry Slinger boeken

Harry Slinger boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Harry Slinger of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

HARRY SLINGER

Begin jaren ‘80 verwierf Harry bekendheid als leadzanger van de popgroep DRUKWERK, die onder meer met het nummer ‘Je Loog Tegen Mij’, wekenlang op de eerste plaats in de hitparades stond. Daarna volgden meer hits als ‘Wat Dom’, ‘Marianneke’, ‘Pappa’, ‘Schijn ’n Lichie Op Mij’, ‘Hé Amsterdam’, ‘Lijn 10’ en ‘Carolien’.

Harry produceerde met DRUKWERK negen albums en daarna nog soloalbums als ‘Uit Stilte Geboren’, ‘Naar Je Hart’, ‘Hoor De Muzikanten’, ‘Die Glimlach’ en ‘Het Juiste Spoor’.

Op TV was Harry te zien in de series De Spijker op z’n Kopshow, De Vlaamsche Pot en Baantjer. Ook vertolkte hij rollen in de films Flodder, De Zwarte Meteoor en Nachtrit en was hij in 2009 dagelijks als Leo Bloempot te beluisteren in het Radio 5 hoorspel Citroentje met Suiker.

In het theater was Harry onder meer te zien als acteur in voorstellingen als De Muisjes, Een Schitterende Jongen, Het Heilige Vuur en de musicals TiTaTovenaar, Anatevka, All Shook Up/Love Me Tender en Circus Monetti.

Buiten optredens door het hele land, vaart hij regelmatig met een salonboot van Rederij ’t Smidtje een 2 uur durende Slingertocht door Amsterdam. Tijdens deze persoonlijke ontmoeting vertelt hij zijn verhaal en wisselt dat af met Amsterdamse liedjes en leuke originele weetjes.

DRUKWERK

In 2012 is het dertig jaar geleden dat ‘Je loog tegen mij’ zes weken op nummer 1 in de hitparades stond. Hoog tijd dus voor Harry en zijn zoon Bram om samen met muzikale vrienden een negentig minuten durende Drukwerk-show te brengen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button