Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Harry Otten boeken

Harry Otten boeken

Harry Otten boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Harry Otten of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Harry Otten is meteoroloog en weerman. Naast de meteorologie trokken ook zons- en maansverduisteringen al vroeg zijn interesse. Van huis uit is hij echter kernfysicus.

Harry was aanwezig bij de eclips van 1973 in Kenia en bleef op doorreis naar Neder-Californië in 1991 in San Diego steken. In een groot Nederlands gezelschap, dat voor de verduistering van 26 februari 1998 op Curaçao was, kwam hij opnieuw in contact met zijn oud-collega van het KNMI, Jacob Kuiper. Samen besloten ze om de eclips van 11 augustus 1999 als uitgangspunt te nemen voor een boek over zonsverduisteringen.

Harry Otten is sinds 1986 algemeen directeur van Meteo Consult, met de hoofdvestiging in Wageningen en filialen in een aantal Europese landen. Hij ziet kernenergie als een oplossing voor het broeikaseffect.

Harry is ook actief in de damsport en speelt in de nationale competitie voor BDV uit Bennekom. Hij was één van de tegenstanders (de eerste die verloor) van Ton Sijbrands bij diens verbetering van zijn eigen wereldrecord blind simultaandammen in 2004, in een marathonsessie van meer dan 24 uur waarin Ton Sijbrands 20 van de 24 partijen won. Harry werd in 2007 gekozen als vicepresident van de FMJD (de werelddambond).

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button