Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Harry Glotzbach boeken

Harry Glotzbach boeken

Harry Glotzbach boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Harry Glotzbach of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Harry Glotzbach schrijft top maatwerk conferences voor ieder evenement, zowel voor interne bijeenkomsten als voor relatie evenementen. Hij brengt de informatie over met een flinke portie humor, waardoor de boodschap echt aankomt en iedereen met een goed gevoel weer naar huis gaat. Inclusief een maatwerklied!

Harry Glotzbach boeken voor een evenement

Harry Glotzbach is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een optreden van Harry.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Harry Glotzbach

Harry Glotzbach is regelmatig MC in het Comedy Café in Amsterdam, en in vele andere comedyshows door heel Nederland. Ook diverse radioshows en popfestivals zoals Lowlands en Paaspop praat hij vakkundig en humorvol aan elkaar.

Harry laat je verrassen door zijn  bizar grappige kijk op de wereld om hem heen. Hij gaat met elke realiteit aan de haal, improviseert er flink op los, maar blijft altijd  geloofwaardig. Een bizar bezoek aan de Action, seksuele frustraties, vooroordelen over het hebben van rood haar, relatieruzies door tandpastadopjes, yoga pogingen, de ondergang van de Panda, Steve Jobs in de hel, de hilarische pijn van het ouder worden, baantjes waar je je kapot voor schaamt, het komt allemaal aan bod met een flinke saus vileine humor eroverheen.  Ook met zijn gitaar en zangstem weet hij elk publiek te bespelen.

Harry Glotzbach als presentator of dagvoorzitter

In het bedrijfsleven fungeert Harry regelmatig als presentator van zeer diverse meetings. Op losse en humoristische wijze presenteert hij allerlei soorten evenementen, zoals comedyshows, klantendagen, medewerkersdagen, productpresentaties, etc. De juiste snelheid in de show en luchtige humor zijn de basiselementen, waarmee je van ieder evenement een succes maakt.

Comedey Workshop

Wil je de bijeenkomst vakkundig en ‘losjes’ laten presenteren met veel humor en relativering, dan ben je bij Harry Glotzbach aan het goede adres.
 Je medewerkers meer communicatieve vaardigheden leren? Kies dan voor de Comedy Workshop, waarbij de presentatieskills en het gebruik van humor voorop staan.

Als presentator ben je als het ware de ‘smeerolie’ van een evenement. Snelheid, gevatheid en overzicht zijn eigenschappen die belangrijk zijn voor een presentator en die kunnen dan het event de juist vaart meegeven. En dat is essentieel voor het behouden van de aandacht van het publiek.

Foto: Maikel Thijssen Photography

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button