Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Harm Wolters boeken

Harm Wolters boeken

Harm Wolters boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Harm Wolters of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Harm werd geboren in Steenwijk op 21 april 1967. Al vanaf zijn kinderjaren is Harm groot gebracht met muziek. Zus Petra had op haar 10e al een hit en ook vader Sjoerd zong een goede noot mee. In de beginjaren deed Harm een bandparodie, maar vanaf zijn 17e kwam het zingen daarbij, sindsdien ging het alleen maar bergopwaarts met Harm en ontwikkelde hij zich als een echte entertainer die zowel kleine als grote zalen tot een feestende massa omtoverde met zijn repoirtaire. Nummers van Koos Alberts, Andre Hazes Frank van Etten en een natuurlijk Apre Ski-nummers niets is Harm onbekend.

In 2003

kwam er een stroomversnelling in de muzikale carrière van Harm, hij kreeg een eigen website, en in maart kwam er een cd uit met eigen nummers. Ook voor een TV optreden draait Harm zijn hand niet meer om hij stond ondermeer al voor de buis bij De Regiotap van TVoost en bij een groot benefietconcert in Den Haag. De belangstelling is er vanuit alle delen van Nederland en zo heeft Harm al diverse radio-interviews gegeven in oa. Bodegraven, Winschoten, Enschede en zelfs in Zeeland omdat de cd van Harm veel wordt aangevraagd door de luisteraars. Ook voor 2004 staan er grote dingen op stapel waaronder een benefietdag voor G voetbal samen met Willy Oosterhuis van TV oost, en een concert waar samen met Harm nog een aantal grote namen staan zoals Marianne Weber, Arne Jansen enz.

Kortom een entertainer van formaat.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button