Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Harm Rikken boeken

Harm Rikken boeken

Harm Rikken boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Harm Rikken of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Harm Rikken is geboren en getogen in Tiel. Dit talent ontpopte zich op zesjarige leeftijd; omringd door zijn muzikale familie bestaat zijn leven al snel uit zingen en muziek maken. Harm wilde elk podium op dat hij zag. In zijn schoolperiode is de zanger al vaak te bewonderen tijdens musicals en playbackshows.

Tijdens zijn tijd op de middelbare school groeit zijn liefde voor zingen. Harm werd geïnspireerd door Frank Boeijen en Elvis Presley. Gefascineerd door hun muziek waagt hij zijn eigen poging. Door diverse talentenjachten maken steeds meer mensen kennis met het talent van Harm. Hij wordt een bekend gezicht op feesten en partijen. In 1994 komt zijn grote doorbraak dichtbij. Hij treedt op in het Marcanti Plaza. Uiteindelijk is hij zingende “publieksopwarmer” voor de Mega Party Hitkrant Roadshow. Dit groeit uit naar een tour van twee jaar. Hij treedt op in bekende discotheken. In de Amsterdamse Melkweg en de RAI staat hij naast bekende artiesten, zoals T-Spoon, Haddeway en Edsilia Rombley. Hiernaast werkt hij samen met presentatoren als Tim Immers en Mike Starink.

Harm stopt met de Roadshow en gaat op zoek naar zijn passie. Hij verruilt zijn pianolessen voor zanglessen en doet audities bij een aantal bands. Zijn keuze valt op nederpopcoverband “Het Pact”. Hij voelt zich vanaf het eerste moment thuis. Harm vind het heerlijk om in zijn moedertaal te zingen. Na drie jaar bekende nummers te hebben gezongen van onder andere De Dijk, Bløf, Frank Boeijen, The Scene en Vof De Kunst op de Nederlandse podia, besluit de zanger solo verder te gaan als nederpopzanger.

In maart 2007 neemt Harm zijn eerste single op. “Zomer in Zweden” is geschreven door Martin Nijdam en Bert Visser, waar het persoonlijk en muzikaal direct klikt. Zijn Nederlandse repertoire is gezet. “Zomer in Zweden” wordt snel opgepakt door diverse landelijke – en plaatselijke radiozenders, het Tros Sterrenkanaal en TV Oranje. Naast zijn vele optredens is Harm druk bezig met het uitbrengen van zijn tweede single.

De nieuwe single van Harm Rikken, “Altijd bij mij” wordt in maart 2010 uitgebracht onder het label van Captain Rob Records. Niemand minder dan Frans Duijts reikt Harm zijn eerste single uit. Een volle agenda met interviews volgt. “Altijd bij mij” staat o.a. bij Radio NL volop in playlist waardoor de single binnenkomt in de Nederlandse Top 30. De opvolger komt in september 2010 uit.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button