Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Harm Edens boeken

Harm Edens boeken

Harm Edens boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Harm Edens of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Harm Edens werd bekend als presentator van Dit Was Het Nieuws. Dit satirische actualiteitenprogramma viert in 2021 zijn 25-jarig jubileum, en is daarmee een van de langstlopende TV-shows in Nederland.

Harm Edens boeken voor een evenement

Harm Edens is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Harm Edens

Harm Edens studeerde Nederlands en Theaterwetenschap en schreef samen met Ger Apeldoorn afleveringen voor vele bekende comedies. Hij werkte mee aan de series Het Zonnetje in Huis, Sam Sam, In de Vlaamsche Pot, De Sylvia Millecam Show, Hij & Julia, Gemeentebelangen, en de dagelijkse comedy Samen. Ook schreef hij voor Baantjer en andere drama-series.

TV-programma’s

Behalve de presentatie van grote shows, zoals Het Gouden Harpen Gala en Winnaar van de Week presenteerde Harm een aantal educatieve programma’s. Bij Teleac onder andere over Italië en Spanje, en bij de NCRV de Nationale Nieuws Quiz en de thema-avond over soa’s.

Bij Omroep Gelderland maakt en presenteert Harm programma’s als Gelderse Koppen, Harm’s Hulptroepen en Pubers. Ook is hij ieder jaar een vast gezicht in het zeer succesvolle Vierdaagse Journaal.

Radio

Naast televisie heeft Harm een grote liefde voor radio. Hij maakte onder andere het satirische programma De Hof van Edens, het TROS Jongerenforum en hij werkt mee aan het radioprogramma Casa Luna van de NCRV. Achter de schermen heeft hij veel programma’s mee-bedacht, waaronder de Acht Plagen van Rob Kamphues, schreef hij mee aan programma’s en shows voor o.a. Karin Bloemen en Marjolein Touw en werkte hij voor de Ideeënfabriek van de NCRV.

Dagvoorzitter en spreker

Harm Edens spreekt al meer dan 25 jaar commercials in en schrijft columns voor onder meer het succesvolle blad LINDA, de Kampioen, de NVM-site en voor het blad ROOTS. Harm leidt symposia als dagvoorzitter en verzorgt presentaties voor verschillende (commerciële) opdrachtgevers. Maar ook voor het WNF is hij actief – en nog een aantal andere goede doelen.

In 2009 en 2010 had Harm in de zomermaanden zijn eigen dagelijkse talkshow On Air, live vanaf Schiphol. Ook was hij te zien in het programma 10x Beter van de NTR, waarin hij mensen volgt die op hun eigen manier proberen gezond te eten en te leven.

Humor en interesse in mensen

Het is Harm steeds duidelijker geworden dat het samenbrengen van mensen heel belangrijk is. Dat kan met humor en echte interesse in mensen, die combinatie werkt voor hem het beste. Hij gebruikt dit in zijn programma’s en als dagvoorzitter of als presentator. Het gaat Harm om een gedeeld en warm gevoel.

Reclamecampagnes met een bekende presentator

Harm Edens inhuren als voice-over of model

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Harm Edens boeken
Harm Edens boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button