Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Hansen Tomas boeken

Hansen Tomas boeken

Hansen Tomas boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Hansen Tomas of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Een mix van Van Velzen, Gavin DeGraw en een vleugje Van der Boom. Zo wordt de muziek van het nieuwe 21-jarige talent van Sony BMG omschreven.

Tijdens zijn jeugd krijgt Hansen muziek met de paplepel ingegoten. Hij leert gitaar en piano spelen tijdens de vele sessies met o.a. zijn vader en oudere broer; professionele zang- of muziekles volgt hij niet. Door zijn prettige stemgeluid wordt Hansen al snel tot leadzanger van de familie gebombardeerd. Geen familie- of schoolfeest gaat voorbij zonder dat Hansen zijn muzikale talenten toont. Verder speelt hij op zijn zolderkamer alles na wat op de radio voorbij komt en droomt hij ervan ooit zelf op de radio te horen te zijn.

In mei 2008 is deze droom dan eindelijk waar geworden en brengt hij zijn eerste succesvolle single ‘1000 en 1 gedachten’ uit, welke direct wordt omarmd door de Nederlandse muziekpers.

Naast deze single heeft Hansen Tomas 2 jaar lang gewerkt aan zijn debuutalbum met diverse gerenommeerde songwriters waaronder Alain Clark, Han Kooreneef, Gertjan Mulder en Tjeerd Oosterhuis. In augustus 2008 zal het album “Stad & Land” verschijnen, waarop onder meer de hitsingle ‘1000 en 1 gedachten’ zal staan, maar ook zijn opvolger “Wat een dag”. Dit nummer is een vrolijke song met een heerlijk zomergevoel.

Met zijn popmuziek vol met rock, soul en blues-invloeden hoopt Hansen Nederland binnen afzienbare tijd te veroveren.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button