Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Hans Kraay Jr. boeken

Hans Kraay Jr. boeken

Hans Kraay Jr. boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Hans Kraay Jr. of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Televisiepersoonlijkheid, trainer en voormalig profvoetballer Hans Kraay jr. maakt van zijn hart geen moordkuil en zegt wat hij denkt. Als voetballer was Hans Kraay jr. hard en meedogenloos. In zijn tweede carrière is hij nog steeds nauw betrokken bij het voetbal. Als presentator / interviewer van het Nederlands Elftal en als vaste gast in het voetbalprogramma Voetbal International.

Hans Kraay jr. boeken voor een evenement

Hans Kraay jr. is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Hans is onder andere in te zetten als spreker en dagvoorzitter.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Hans Kraay jr.

Hans Kraay jr., de zoon van voetbaltrainer en voetbal-analyticus Hans Kraay sr., speelt tussen 1979 en 1997 voor verschillende clubs in binnen- en buitenland. Hij begint zijn veelbesproken voetbalcarrière bij AZ. Later speelt hij onder andere bij Excelsior, NAC, RKC en De Graafschap. Daarna gaat hij aan de slag als trainer, achtereenvolgens bij SV Ophemert, FC Lienden, SVZW Wierden en JVC Cuijk (met de functieomschrijving ‘technisch directeur’).

Sportverslaggever

Daarnaast is Hans Kraay Jr. werkzaam als presentator, sportverslaggever en journalist. In 1997 hangt hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen en start hij een carrière in de sportjournalistiek. Bij de NOS krijgt Hans zijn eigen rubriek in het radio programma Langs de Lijn. Via Veronica (Its my Life) en RTL komt Hans uit bij SBS 6. Hier presenteert hij onder meer de KNVB Beker, de wedstrijden van het Nederlands Elftal en Lachen om Homevideos.

Voetbal International

De meeste mensen kennen Hans Kraay jr. van zijn rol als vaste gast bij het populaire praatprogramma Voetbal International. Samen met Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen maken zij een programma waar op het scherpst van de snede wordt gediscussieerd over voetbal.

Presentator en voetbal-analyticus

Hans Kraay jr. geeft bevlogen presentaties waarin samenwerken en het ‘wij-gevoel’ centraal staan. Hij weet op zijn eigen, onbevangen manier te vertellen hoe je dat gevoel kunt krijgen en vasthouden. Dit wordt gecombineerd met komische anekdotes over Willem van Hanegem, Dennis Bergkamp, Johan Cruijff, Romario en vele andere voetballegendes.

Door zijn uitgebreide ervaring als presentator is Hans Kraay jr. ook een uitstekende dagvoorzitter.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button