Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Hans Klok boeken

Hans Klok boeken

Hans Klok boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Hans Klok of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Hans Klok is een van de beste illusionisten ter wereld en staat bekend als ‘De snelste goochelaar ter wereld’. Hij is een van de grote meesters van de magie.

Hans Klok boeken voor een evenement

Hans Klok is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Hans Klok

Voor zijn tiende verjaardag krijgt Hans een goocheldoos. Korte tijd later geeft hij al optredens voor zijn vrienden. Hans Klok is een getalenteerd podiumbeest en weet met zijn voorstellingen al op jonge leeftijd meerdere prijzen in de wacht te slepen.

Internationale shows

In de jaren negentig komt de carrière van Hans Klok in een stroomversnelling, doordat hij de kans krijgt verschillende shows te geven in Nederland. Daarna volgen grotere optredens, die de Dinner Show en internationale televisiezenders halen. Misschien wel het meest spectaculaire internationale TV-optreden van Hans was in The World’s Greatest Magic, waarbij zijn show wereldwijd te zien was.

Snelste illusionist ter wereld

Ondertussen verovert Hans de hele wereld. Hij geniet de reputatie van een van de beste en meest geliefde illusionisten ter wereld en wordt vaak ‘de snelste illusionist op aarde’ genoemd.

In de zomer van 2002 treedt Hans op in het Efteling theater, gevolgd door een tournee door Europa voor de spannende History of Magic-show. Tijdens de loting voor het WK voetbal in 2005 tovert Hans op magische wijze de wereldbeker tevoorschijn, voor een kijkerspubliek van miljoenen mensen wereldwijd.

Las Vegas shows

In 2007 doet Hans voor het eerst Las Vegas aan voor The Beauty of Magic. De show waarbij niemand minder dan de wereldberoemde Pamela Anderson als podiumassistente op het toneel verschijnt. De voorstelling heeft een grandioze première aan de beroemde Las Vegas Strip, waarbij diverse beroemdheden komen kijken. Met deze exclusieve en fenomenale show worden Hans en Pamela bekroond tot Magicians of the Year.

Sensationele illusies

Terug in Nederland geeft Hans een nieuwe reeks sensationele voorstellingen, waaronder Hurricane, Magie der Weihnacht, The Houdini Experience en The New Houdini. In het Franse televisieprogramma Le Plus Grand Cabaret du Monde verbreekt Hans zijn eigen wereldrecord: hij voert 15 illusies uit in slechts 5 minuten. In 2014 treedt Hans op verzoek van prinses Stéphanie van Monaco op tijdens het circusfestival van Monte Carlo. Zijn magistrale optreden wordt bekroond met een Zilveren Clown. Deze ‘Oscar’ van de circuswereld is een grote eer voor Hans.

Viva Las Vegas

Met zijn House of Horror show weet Hans zijn publiek wederom te verbazen. De show krijgt in de pers en door het publiek veel lof, waarmee Hans’ dromen werkelijkheid worden. Na de aaneenschakeling van successen in de voorgaande jaren is het tijd voor de volgende stap. Hans besluit om opnieuw naar Las Vegas af te reizen.

De nieuwe show is in alle opzichten baanbrekend, met een even zo bijzondere locatie: het beroemde hotel aan de Las Vegas Strip. Wederom gaat Hans Klok de wereld verbazen met unieke illusies waarbij fantasie en werkelijkheid met elkaar versmelten!

Reclamecampagnes met een bekende illusionist

Hans Klok inhuren als voice-over of model

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button