Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Hans Kesting boeken

Hans Kesting boeken

Hans Kesting boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Hans Kesting of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Hans Kesting (Rotterdam, 6 oktober 1960) is een Nederlands acteur.

Hij is verbonden aan Toneelgroep Amsterdam. Hier speelde hij een breed scala van rollen, zoals de titelrol in Aischylos’ Griekse tragedie “Prometheus”, de titelrol in Shakespeares “Othello” en “Norman” in Ayckbourns komedie “the Norman Conquests” (Nederlandse titel: “Kruistochten”).

Kesting heeft gespeeld in diverse films zoals: Karakter, Kees de jongen, Moordwijven, Minoes, Alles is Liefde, Nachtrit en Oom Henk. Vanaf begin jaren 90 is Kesting te zien in het kinderprogramma Het Klokhuis, waarin hij diverse types speelt.

In 2000 presenteerde Kesting samen met Paul de Leeuw het programma Ouwe Jongens, nadat een duo-presentatie in De Leeuws programma Laat de Leeuw een succes bleek.

In oktober 2007 ging Sophokles’ “Ajax” in première, met Kesting in de hoofdrol. Voor zijn rol als ultrarechtse advocaat Roy Cohn in het stuk Angels in America, ontving hij in 2008 de Louis d’Or. Voor deze prijs was hij twee keer genomineerd. De tweede nominatie was voor zijn rol als Marcus Antonius in de marathonvoorstelling Romeinse Tragedies, waarbij hij in zowel Shakespeares Julius Caesar als Shakespeares Antonius en Cleopatra de rol van Marcus Antonius speelde.

Kesting heeft ook programma’s als “Circus Pavlov” en “De Hans Kesting Show” gepresenteerd en was jaren lang het gezicht van het NCRV programma Taxi. Hij speelde verder in vele televisieseries zoals: Baantjer, Van God Los, Intensive care, Keyzer & De Boer Advocaten en Lijn 32. Ook in Het Klokhuis speelde hij talloze typetjes in de sketches.

Tevens verzorgt hij de voice-over in veel televisiereclames.

In 2012 trad Kesting op als Sinterklaas in Langs Sint en de Leeuw, het Sinterklaas-programma van Paul de Leeuw.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button