Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Hans Kazan boeken

Hans Kazan boeken

Hans Kazan boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Hans Kazan of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Hans Kazan is in Nederland een begrip. Naast illusionist, magic entertainer en presentator is Hans een succesvol spreker, dagvoorzitter en inspirator. Zijn primaire doel is mensen inspireren hun dromen om te zetten in daden. Dat doet hij met passie, enthousiasme en veel humor.

Hans Kazan boeken voor een evenement

Hans Kazan is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Hans Kazan

Hans Kazan, Nederlands meest bekende illusionist, begon op zijn 9e al met goochelen. Op 19-jarige leeftijd won hij de eerste prijs tijdens de wereldkampioenschappen voor illusionisten in de Salles Pleyel in Parijs. Vanaf dat moment groeide Hans Kazan uit tot Nederlands meest beroemde goochelaar-entertainer en dat is hij nu, ruim 35 jaar later, nog steeds!

Televisie shows

Hans Kazan produceert al jarenlang zijn eigen magic shows voor theater en televisie. Ook presenteerde hij diverse amusementsprogramma’s, waaronder maar liefst 850 afleveringen van het bekende TV-programma Prijzenslag.

The magic family

Twee zonen van Hans Kazan volgden in zijn voetsporen en stortten zich vol overgave op het illusionisten-vak. Oscar en Renzo vormen samen met de charmante Mara de illusionistengroep Magic Unlimited. Het was een onmiddellijk succes. Binnen enkele jaren groeiden ze uit tot een internationale entertainment attractie die in Europa en ook in Las Vegas tot de top van de amusements-industrie behoort.

Eigen show met Oscar en Renzo

Hans Kazan en Magic Unlimited begonnen samen te werken in televisie- en theater-shows waarin Oscar, Renzo & Mara spectaculaire, romantische en vooral verbluffende illusies presenteerden. Een schot in de roos want het publiek bleek enthousiast over de ‘magic family’. Twee verschillende generaties die elk op een totaal andere wijze met het vak van illusionist omgaan, maar toch harmonieus samenwerken. Samen laten ze het publiek van alle leeftijden genieten van hun wonderlijke magische wereld, waarin het onmogelijke werkelijkheid wordt!

Hans Kazan als gastspreker

Als entertainer en ondernemer heeft Hans grote successen op zijn naam staan. Maar ook de valkuilen zijn hem niet bespaard gebleven. Wat hij tijdens zijn lange carrière heeft geleerd, deelt hij graag met zijn toehoorders. Authentiek, serieus, oprecht, zonder terughoudendheid en met de nodige humor vertelt hij zijn verhaal.

Vanaf het eerste moment betrekt hij de zaal actief bij zijn presentatie, waardoor elke lezing een wervelende belevenis wordt. Hans illustreert zijn presentaties met waargebeurde verhalen over vallen, opstaan en verder gaan. De verhalen zijn onder andere gebaseerd op zijn niets verhullende biografie ‘Schaduw van de illusie’, die in 2009 verscheen. Hij gebruikt enkele verbijsterende magische effecten, die de kracht van zijn verhaal versterken.

Zet de juiste stappen om je doel te bereiken

Hans Kazan heeft als doel om jongeren en jonge ondernemers te stimuleren om hun dromen waar te maken; immers, de jeugd heeft de toekomst! Tijdens bijeenkomsten motiveert hij jonge mensen om bewust verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leven, om te beseffen dat zij hun weg voor een groot deel zelf kunnen bepalen. Omstandigheden kun je niet veranderen, maar de manier waarop je ermee omgaat wel.

Onderwerpen waar Hans Kazan over spreekt:

  • Dromen omzetten in actie
  • Ondernemen met passie
  • Het creëren van succes en geluk
  • Creativiteit, verandering, omgaan met tegenslag en motivatie
  • Entertainment

Reclamecampagne met Hans Kazan

Hans Kazan werkte ook mee aan een commercial voor Plastic Heroes. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button