Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Hans Dagelet boeken

Hans Dagelet boeken

Hans Dagelet boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Hans Dagelet of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Hans Dagelet is theater-, televisie en filmacteur. Zijn vakmanschap als klassiek geschoold acteur is door de jaren heen bevestigd door diverse prijzen. Zo won Hans de Louis d’Or voor ‘Kees de Jongen’ en de Prix d’Italia voor zijn hoofdrol in de film ‘Ik ga naar Tahiti’.

Hans Dagelet boeken voor een evenement

Hans Dagelet is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Hans Dagelet

Hans Dagelet maakte lange tijd deel uit van gezelschappen als Centrum en Baal, speelde bij de Mexicaanse Hond, het Nationale Toneel en Hollandia. Hij speelde in talloze films, waaronder ‘Het mysterie van de Sardine’ (2005), ‘Kees de Jongen’ (2003) en ‘All Stars’ (1997). Op televisie was Hans Dagelet 4 seizoenen lang de zien in de KRO-serie ‘Russen’ (2000-2004), in de Talpa-serie ‘Parels en Zwijnen’ (2005) en de NCRV-serie ‘Keijzer en de Boer’ (2005).

Acteur en trompettist

Naast acteur is Hans Dagelet ook een begenadigd trompettist. Hij speelde hij in de popgroepen De Roomsoezen en Capsones (1987-1980) en in de jazzgroep 5 Slag 1 Wijd (1985). Sinds 2005 speelt Hans bij Spinvis (Nederlandse Popprijs 2006).

Hans Dagelet is al meer dan 3 decennia betrokken bij diverse muziektheater-producties. Ook is hij een veelgevraagd multimedia performer bij theatergroepen en orkesten. Daarnaast spreekt hij luisterboeken in, waaronder ‘De gelukkige klas’ en ‘Ik, Jan Cremer’.

Reclamecampagnes met een bekende acteur

Hans Dagelet inhuren als voice-over of model

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button