Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Hans Böhm boeken

Hans Böhm boeken

Hans Böhm boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Hans Böhm of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Hans Böhm is een boegbeeld van de Nederlandse schaakwereld en draagt de titel internationale schaakmeester. Tijdens zijn 15 jaar durende carrière als professioneel schaker is hij in vele landen geweest en heeft hij vele culturen gezien. Tijdens toernooien deed Hans Böhm verslag voor de radio en televisie en schreef hij voor de krant, aanvankelijk over de schaaksport maar al snel breidden de onderwerpen zich uit.

Door zijn brede interesse heeft hij zich na zijn carrière als schaker verder toegelegd op de journalistiek. Hij schreef tientallen schaakboeken. Tevens ontving hij de Euwe Ring, een onderscheiding voor iemand die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de promotie van de schaaksport in Nederland.

Hans Böhm werd vooral bekend als panellid van het satirische consumententelevisie programma Ook dat Nog, waar hij 10 jaar aan meewerkte en waarin zo’n 2000 consumentenproblemen uitgebreid werden doorgelicht.

Hij heeft echter nooit de liefde voor de schaaksport verloren en geeft nog regelmatig schaakdemonstraties, zoals simultaanseances. Hierbij neemt hij het in zijn eentje op tegen meerdere (maximaal 30) tegenstanders tegelijk. Daarnaast is Hans Böhm schrijver van zo’n 20 schaakboeken. In 2013 wordt hij beloond voor zijn tomeloze inzet in de schaaksport en ontvangt hij de onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Bij Studio Sport presenteert Hans Böhm verschillende evenementen. Ook spreekt hij een wekelijkse column in voor het KRO actualiteiten-programma Goedemorgen Nederland.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button