Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Hanneke Groenteman boeken

Hanneke Groenteman boeken

Hanneke Groenteman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Hanneke Groenteman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Hanneke Groenteman maakt ook furore als auteur. In 2003 is haar eerste boek gepubliceerd ‘Doorzakken bij Jamin’. Hanneke Groenteman is een veelzijdige vakvrouw. Zij heeft de ervaring en kennis om symposia en andere informatieve bijeenkomsten op een deskundige wijze te leiden.

Hanneke Groenteman startte haar journalistieke carrière als journaliste bij het dagblad ‘Het Parool’. Ze schreef voor diverse bladen en werkte mee aan een vooraanstaand onderwijsvernieuwingsproject in Amsterdam. Ze maakte de overstap naar de VARA waar ze series radioprogramma’s maakte, variërend van actualiteitenprogramma’s tot en met debat- en interviewprogramma’s. Dit deed Hanneke vaak in de hoedanigheid van presentatrice en eindredactrice. Zij was nauw betrokken bij de redactie van het spraakmakende televisieprogramma ‘De Schreeuw van de Leeuw’.

Hanneke Groenteman bleef niet alleen achter de schermen werken. Ze maakte de overstap naar de VPRO en werd presentatrice/redactrice van het kunst- en cultuurprogramma ‘De Plantage’, één van de presentatoren van ‘Middageditie’ en presentator samen met Paul Haenen van de talkshow ‘HaHaZondag’. Daarna was zij presentator en eindredacteur van ‘Boeken op Zondag’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button