Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Hanna Verboom boeken

Hanna Verboom boeken

Hanna Verboom boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Hanna Verboom of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Hanna Verboom kreeg al snel nationale bekendheid toen ze in 2004 presentatrice werd van het bekende muziekprogramma Top of the Pops. Als actrice werd ze vooral bekend door haar rol als Elin Dekkers in de succesvolle Net5 serie De Co-Assistent. Ze speelde in de Amerikaanse televisie serie The Interior. Op dit moment is ze bezig met de opnames van het tweede seizoen van de BNN serie Feuten, waarin ze wederom een van de hoofdrollen vertolkt.

Hanna Verboom boeken voor een evenement

Hanna Verboom is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Hanna Verboom

Op het witte doek begon ze haar carriere met een hoofdrol in de romantische komedie Snow Fever. Later volgde de Amerikaanse speelfilms Deuce Bigalow, European Gigolo, Drifter en The Seven of the Daran.

In 2011 gingen er maar liefst 2 films van Hanna in premiere op het filmfestival in Utrecht. Me & Mr. Jones onder regie van Paul Ruven en Bennie Stout van Johan Nijenhuis. Op dit moment tourt ze door het land met de toneelvoorstelling De Eetclub.

Hanna is oprichter van de stichting Get It Done.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button