Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Hank The Knife & The Jets boeken

Hank The Knife & The Jets boeken

Hank The Knife & The Jets boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Hank The Knife & The Jets of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Hank The Knife and The Jets laten weer van zich horen!

Hank The Knife and The Jets, de bekende Arnhemse rock ’n’ roll band, zal weer het podium bestijgen. Na een uitermate triest 2009, met op 1 januari het overlijden van Kitty Bruysten, echtgenote van Hank The Knife en voormalig zangeres, en daarna op 24 mei het overlijden van zanger/bassist Pierre Beek, is, gesteund door de warme reacties van vrienden en fans, de muzikale draad weer opgepakt.

De huidige bezetting luidt:

Henk Bruysten a.k.a. Hank The Knife: gitaar, six-bass, backingvocals

Alfons Haket: gitaar, zang

Jan Klop: basgitaar, zang

Sander Ponne: drums

Arjan Witte: zang

Henk en Alfons kennen elkaar al lange tijd; reeds in de jaren zestig speelden zij samen, waarna het grote succes voor het eerst kwam met Long Tall Ernie & The Shakers. Jan Klop was ooit roadie bij, jawel, Hank The Knife. Sander Ponne is op de drums van alle markten thuis; in zijn studio geeft hij ook les. Arjan Witte is, naast zijn werk als toetsenman bij Spinvis, ook bekend als schrijver.

Na de oprichting in 1975 van Hank The Knife And The Jets kende Arnhem in een klap twee beroemde rock ’n roll bands. Nummers als The Guitar King en Stan The Gunman zijn inmiddels klassiekers. Niet alleen in Nederland werden hoge ogen gegooid; ook Duitsland viel als een blok voor de specifieke sound van de zessnarige basgitaar van Hank The Knife.

Anno 2010 zullen live uiteraard de eigen hits worden gespeeld, maar ook nummers van Long Tall Ernie & The Shakers zoals Big Fat Mama en Allright (Makin’ Love In The Middle Of The Night), aangevuld met rock ‘n’ roll classics.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button