Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Handsome Poets boeken

Handsome Poets boeken

Handsome Poets boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Handsome Poets of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Begin 2010 nemen de Handsome Poets hun eerste single Blinded op. Hiermee worden ze Serious Talent bij radio 3FM. In een jaar tijd groeit de band explosief en raakt de juiste snaar bij zichzelf en bij het publiek. In april 2011 winnen ze de 3FM Serious Talent Award.

Met 3FM Megahit ‘Dance (the war is over)’ speelt de band voor het eerst bij De Wereld Draait Door. In de weken die volgen leert het grote publiek de band kennen. Het nummer bereikt een top 10 positie in iTunes.

De band speelt heel veel live. Voor het eerst spelen ze in grote zalen als voorprogramma van Hurts, Naked and Famous en Bløf. Verder zijn ze onderdeel van Serious Talent on Tour. Tijdens festivalseizoen 2011 spelen ze op 60 festivals. In december volgt de Handsome Poets Kersttour, voor het eerst als headliner.

De muziek is te typeren als frisse, opgewekte pop met een dansbare groove en eighties sounds. De Handsome Poets hebben zich op de kaart gezet en knallen door!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button