Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Halina Reijn boeken

Halina Reijn boeken

Halina Reijn boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Halina Reijn of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Halina Reijn volgde haar acteereducatie aan de Toneelschool in Maastricht. Al voor het afronden van haar opleiding nam regisseur Theu Boermans Halina Reijn aan bij theatergroep De Trust, waar Halina Reijn te zien was in geprezen rollen als Ophelia in Hamlet en de titelrol in Lulu.

Halina Reijn boeken voor een evenement

Halina Reijn is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Halina Reijn

Halina Reijn ontving de Columbina voor haar rol in Shopping & Fucking en droeg bij aan het succes van Een Meeuw. Halina speelde in Alex van Warmerdams film Adel Blank en is verbonden aan Toneelgroep Amsterdam. Onder regie van artistiek leider Ivo van Hove speelt Halina Reijn in De Drie Zusters van Tsjechov.

Ook speelde Halina in tal van bioscoop- en televisiefilms, zoals Îlles Flottantes (Nominatie Tiger Award, Film Festival Rotterdam 2001), Villa des Roses en Zus & Zo (Oscarnominatie). Halina Reijn was in 2003 en 2004 ook te zien in De Passievrucht en Polleke.

In 2005 speelt Halina Reijn in de film Zwartboek.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button