Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Hakim boeken

Hakim boeken

Hakim boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Hakim of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Hakim

Hakim Traidia is geboren in Algerije op 27 juli 1956. Hij volgde de toneelacademie in Parijs, waar hij ook een opleiding in pantomime genoot. In Nederland liep hij stage bij diverse pantomime gezelschappen. De door Hakim ontwikkelde acts vinden hun oorsprong op straat. Door met name zijn talloze optredens op het Leidseplein in Amsterdam en het Centre Pompidou in Parijs, kan hij op allerlei lokaties en voor ieder publiek spelen.

Door alledaagse gebeurtenissen

onder een vergrootglas te leggen, is de kans heel klein dat toeschouwers deze niet herkennen. Veelal betrekt Hakim het publiek bij zijn spel. Hakim is een creatieve duizendpoot. Van theater tot film, van televisie tot boeken en cd’s.

Hakim maakte zijn eerste voorstelling ‘Anoniem’

samen met zijn broer Karim. Daarna volgden ‘Illegaal’, ‘Ali in Wonderland’ , ‘Hakim Mime’ en de familievoorstellingen ‘De Dromendief’ , ‘Ali Baba en een stuk of elf rovers’, ‘De Kapitein en de Kannibaal’ (samen met Rene Groothof), ‘Sindbad de Zeevaarder’, ‘Smoesjes’ en momenteel toert hij door het land met ‘De Zandkroon’.

Hakim speelde rollen in diverse films

zoals de met een Gouden Kalf genomineerde ‘De Onmacht’ en de met prijzen overladen ‘De Poolse Bruid’. Beide in regie van Karim Traidia. Hij speelde de hoofdrol in de ‘Woestijnroos’: een door hemzelf en Martien van Vuure geschreven film. Martien van Vuure deed ook de regie. Daarnaast speelde hij in ‘De Vloek’ met Lex Goudsmit.

Natuurlijk is Hakim bekend

als acteur in Sesamstraat. Maar tevens is hij regelmatig te gast in diverse andere tv-programma’s, zoals bijvoorbeeld ‘Villa Felderhof’ en ‘Het Klokhuis’. Op dit moment schrijft Hakim voor de NPS de tv-serie ‘Ahmed van Oranje’. Karim tekent voor de regie en Hakim speelt de hoofdrol.

Er verschenen van Hakims hand verhalen

in de volgende boeken: ‘Buitenspiegels’, ‘Feestverhalen’ en ‘Kerstverhalen’. Hakim schreef samen met Karim en Martien van Vuure het met vlag en wimpel bekroonde ‘De Zandkroon’. Dit laatste boek werd door Hakim geillustreerd.

In 1995

verscheen Hakims eerste cd ‘In m’n Droom’. In 1998 kwam ‘Sindbad de Zeevaarder’ op cd uit.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button