Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Hadewych Minis boeken

Hadewych Minis boeken

Hadewych Minis boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Hadewych Minis of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Hadewych Minis; studeerde in 1999 af aan de Toneelacademie in Maastricht. Na de toneelschool vertrok zij naar New York om daar vier maanden Method Acting te studeren aan het Lee Strasberg Theatre Institute.

Zij schitterde in de hoofdrol van De Gelukkige Huisvrouw Het Vervolg. Daarna was Hadewych van 2002 tot 2005 vast verbonden aan ZT Hollandia en speelde er onder meer in het locatieproject Lange Lies Lange Jan en in de grote zaalproducties De Onverschilligen, De Metsiers en Richard III. In 2003 speelde zij haar solovoorstelling Minis. Verder was zij te zien in de muziektheaterproducties Sentimenti, Inanna en Seemansliederen. In 2005 sloot zij haar carrière bij ZT Hollandia af met de eindvoorstelling Fort Europa.

Vanaf 2005 is zij vast verbonden aan Toneelgroep Amsterdam, waar zij o.a. speelde in Scenes uit een huwelijk, Don Carlos en Opening Night. Dit seizoen speelde ze in De Hemel boven Berlijn en de Romeinse Tragedies.

Op televisie was zij o.a. te zien in Nieuw Dier, Man & Paard, De vloer op, Boks, en Baantjer. Zij vertolkt meerdere personages in het cabaret van Koppensnellers, en sprak diverse stemmen in voor het animatieprogramma Café de Wereld.

In 2003 was ze te zien in de rol van Gulpje in de speelfilm Phileinie zegt Sorry onder regie van Robert Jan Westdijk. In 2004 speelde zij in twee NPS Kort films La Ciambelle en Schat, in de telefilm Nieuwe Schoenen. Ook speelde Hadewych de rol van Prinses Maxima in de VPRO dramaserie De Kroon die in 2006 een Gouden Kalf ontving voor beste tv drama. Hadewych is te bewonderen in de speelfilms Diep van Simone van Dusseldorp, Nachtrit van Dana Nechustan, en Kicks van Albert ter Heerdt. Binnenkort gaan Nadine van Erik de Bruyn en Moordwijven van Dick Maas in premiere.

Naast acteren treedt Hadewych regelmatig op met haar rockband en vormt zij een jazzduo met Mike Boddé.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button