Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Hadewych Minis boeken

Hadewych Minis boeken

Hadewych Minis boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Hadewych Minis of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Hadewych Minis boeken voor een evenement

Hadewych Minis is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Hadewych Minis

Hadewych Minis studeerde in 1999 af aan de Toneelacademie in Maastricht. Daarna vertrok ze naar New York om daar 4 maanden Method Acting te studeren aan het Lee Strasberg Theatre Institute.

Hadewych schitterde in de hoofdrol van ‘De Gelukkige Huisvrouw, het vervolg’ en in de rol van Gulpje in de speelfilm ‘Phileinie zegt Sorry’. Ook was ze te bewonderen in de speelfilms ‘Diep’, ‘Nachtrit’, ‘Kicks’, ‘Nadine’ en ‘Moordwijven’.

Toneel en theater

Van 2002 tot 2005 was Hadewych Minis verbonden aan ZT Hollandia en speelde er onder meer in het locatieproject ‘Lange Lies Lange Jan’ en in de grote zaalproducties ‘De Onverschilligen’, ‘De Metsiers’ en ‘Richard III’. In 2003 speelde ze haar solovoorstelling ‘Minis’. Verder was Hadewych te zien in de muziektheaterproducties ‘Sentimenti’, ‘Inanna’ en ‘Seemansliederen’. In 2005 sloot ze haar carrière bij ZT Hollandia af met de voorstelling ‘Fort Europa’.

Vanaf 2005 is Hadewych Minis verbonden aan Toneelgroep Amsterdam, waar ze onder andere speelde in ‘Scenes uit een huwelijk’, ‘Don Carlos’ en ‘Opening Night’. Ook speelde ze in ‘De Hemel boven Berlijn’ en ‘De Romeinse Tragedies’.

Televisieseries en programma’s

Ook op televisie was Hadewych Minis regelmatig te zien, onder andere in de programma’s ‘Nieuw Dier’, ‘Man & Paard’, ‘De vloer op’, ‘Boks’ en ‘Baantjer’. Ze vertolkt meerdere personages in het cabaret van Koppensnellers, en sprak diverse stemmen in voor het animatieprogramma ‘Café de Wereld’. In de VPRO dramaserie ‘De Kroon’ speelde Hadewych de rol van Prinses Maxima. De serie ontving in 2006 een Gouden Kalf voor Beste TV Drama.

Naast acteren treedt Hadewych Minis regelmatig op met haar rockband en vormt zij een jazzduo met Mike Boddé.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button